0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Adidas Terrex Scope – tenisky pre náročné túry

9.2.2015 18:28

Adidas Terrex Scope – opäť klasika od firmy Adidas, ktorá sa môže popýšiť ocenením Outdoor Awards. Tenisky majú vďaka podrážke výborný, „nešmykľavý“ grip. Hodia sa na vysokohorské, jedno- a viacdenné vysokohorské túry. Dizajn a prevedenie tenisiek, spolu s podrážkou z gumy Stealth Vám prinesú najlepší výkon v každom ťažkom a nerovnom teréne.

Gumu stealth navrhla spoločnosť Five Ten pre zjazdárov na bicykli a horolezcov. Vychádza z  kombinácie viskozity a elasticity materiálu. Podrážka je tak pružná a prispôsobí sa hrbolatému povrchu cez mikroskopické póry, čím vznikne extrémne trenie. Takto topánky držia aj na veľmi hladkom povrchu.  

Adidas Terrex Scope na Shooos.sk

Paralelné štuple v tvare L majú navyše schopnosť preniknúť do zeme, čím poskytujú extra priľnavosť pri výstupoch a zostupoch. Päta poskytuje oporu pri zostupe na strmých povrchoch, lezecká zóna v prednej časti je ideálna pre lezecké úseky a výstupy.

Adidas Terrex Scope

Gore-tex membrána

Vďaka nepremokavej membráne je teniska vhodná aj do vlhkého a nepríjemne sychravého terénu. Môžete ju využiť aj v zasnežených horách. Gore-tex membrána pokrýva povrch topánky, ktorý nie je pogumovaný. Zabráni prieniku vody dovnútra, zato odvádza pot a je priedušná.

Šnúrky majú špeciálny dizajn s tenkým priemerom v strednej časti a hrubšími koncami, vďaka čomu je možné upevniť si Adidas Scope pohodlne a priliehavo jediným potiahnutím. Dá sa povedať, že Adidas Terrex Scope je ideálna topánka na dlhšie túry, do priaznivého i nepriaznivejšieho počasia, keď potrebujete obuv, ktorá Vás nesklame.

Infobox


Membrána GORE-TEX® Performance Comfort
Oteru odolná textilná sieťovina
Špeciálna podrážka pre výstupy s gumou STEALTH a asymetrickou lezeckou zónou
Gumená špička 
Šnúrky s rôznym priemerom 
Jazyk EVA pre perfektné prispôsobenie a pohodlie
Pohodlná vložka ADIPRENE® absorbuje dopady 
Asymetrické pútka na pätách
Tvarovaná vložka do topánok Ortholite 
TPU vrstva na ochranu jazyka EVA

Pánske

Váha: 455 g (UK 8.5) 

Dámske

Váha: 403 g (UK 5.5) 
Špeciálna dámska úprava, ktorá sa ešte lepšie prispôsobí nohe 

© SHOOOS