0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Dámske čižmy pestrých farieb

18.9.2012 22:31
Tento blog už nie je aktuálny. Ponuku čižiem a zimnej obuvi nájdete na tomto linku.

Momentálne sa už nezameriavame na obuv Novesta, ale na topánky a kvalitnú značkovú obuv od týchto výrobcov:

Converse
Adidas
Palladium Boots
Timberland
Onitsuka Tiger

Dámske čižmy do dažďa alebo len tak na nosenie do mesta? V našej ponuke nájdete čižmy Adidas a čižmy Novesta. Čižmičiek Novesta máme omnoho viac. Tento slovenský výrobca z Partizánskeho totiž vyrába parádne modely pre dámy založené na funkčných a odskúšaných pracovných topánkach.

Čižmy Novesta Carmen Winter, Serena Winter, Jolie Winter a Missy Winter

Tieto dámske čižmy tvoria ucelenú kategóriu. Všetky sa hodia na jesenné sychravé dni, prípadne na zimu. Zastúpené sú viaceré farebné varianty, takže nie je problém vybrať si k akejkoľvek kombinácii oblečenia.

Modely dámskych čižiem sú zateplené a teda Vám v nich neprechladnú a nezamrznú prsty na nohách. Niektoré sú skrášlené saténovými stuhami, pri niektorých sa dá regulovať obvod lýtka, holennej časti. Treba si vybrať podľa Vašich preferencií. My Vám k tomu len dopomôžeme. Obrázky všetkých spomenutých modelov.

Dámske zimné čižmy Novesta Winter

 

Najdrahšie čižmy v ponuke Shooos.sk?

Najdrahšie dámske čižmy sú od Novesty. Model Novesta Black Swan v našej ponuke stojí 149,90 eur. Ide o čižmy s kryštálikmi od firmy Swarovski, ktoré sú na koženom límci čižiem. Čižmy existujú v dvoch prevedeniach – s čiernym a so zeleným límcom.

Je to exkluzívna rada, čižiem sa nepredáva veľa, zato budete mať originálnu obuv na jeseň, ktorú si nemôže dovoliť hociktorá dáma. Pozrite sa sami na obrázok:

Dámske čižmy Novesta Black Swan s kryštálmi Swarovski

 

Najlacnejšie čižmy? Novesta Lavida za 45 eur.

Pestré dámske čižmy sa dajú kúpiť aj lacnejšie ako model Black Swan s kryštálmi Swarovski. Novesta Lavida vychádzajú na 45 eur a pritom nie sú iba pekné, ale aj funkčné.

Vďaka tvarovanej stielke je obuv pohodlná. Model vyrobili z čisto prírodných materiálov, prírodného kaučuku a 100% bavlny. Vnútorná strana čižiem je anatomicky tvarovaná. Treba si ich len vyskúšať. Obrázky? Pozrite sa sami?

Dámske čižmy Novesta Lavida

Čižmy z kolekcie Adidas Originals – Adidas Honey Boot

Dámske čižmy majú oproti dámskej obuvi z produkcie firmy Novesta trošku iný dizajn. Namiesto klasickej podrážky majú spodok topánky vo forme „tenisiek“. Čižma je viackrát prešitá, vo vrchnej časti sa dá sťahovať na elegantnú šnúrku. Vnútro je príjemné mäkučké a vystlané. Čižmy stoja 89,90 eur. Obrázok:

Dámske čižmy Adidas Originals

Dámske čižmy so šnúrkami alebo strapcami?

Túto kategóriu reprezentujú dizajnové čižmy Novesta Popular! Poznáte štúdio Popular? Tak práve oni sa podieľali na tvorbe komplet modelovej rady topánok a čižiem. Dámske čižmy Popular si môžete kúpiť v Shooos za 75 eur. Takto vyzerajú naživo:

Dámske čižmy Novesta Popular

© SHOOOS