0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Palladium Boots - Engineered for city terrain

Ukážka niekoľkých plagátov značky Palladium Boots. Ide o obuv dizajnovanú na objavovanie mesta, ako hlása firemný slogan "Engineered for city terrain".

V Palladiach sa budete cítiť dobre nielen v rozpadnutých urbánnych častiach mesta. Jemne vojensky ladené topánky sú veľmi pohodlné, pretože či už koža, alebo textilný zvršok obopnú vaše chodidlo zo všetkých strán. Akoby Vám prirástli k nohám. Napriek vyššej podrážke, zosilnenej špici na ochranu prstov je Palladium pružná a elastická obuv. Vyskúšajte zopár krokov v nich u nás v obchode a tenisky s dizajnom topánok si zamilujete.

Na obrázkoch nižšie je model Palladium Baggy. Ide o topánku so zahnutými ušami. Tie viete nosiť imidžovo ako na obrázku, alebo si viete kotníky zošnurovať a potiahnuť uši vyššie. Veľmi praktické.

Firma Palladium tradične oslovuje svojich fanúšikov imidžovou outdoorovou reklamou. Topánky vhodné do mestskej džungle, alebo mestského prostredia, hlása slogan firmy. Objaviť v nich môžete nielen zákutia Vášho okolia ale aj Vašej záhrady pri rýľovaní? Myslím, že Palladium Boots sú praktické topánky na akúkoľvek činnosť, záhaľku, ktorú si zmyslíte.

Ak ide o zabudnutú, prepadnutú a rozbitú továreň, ako na plagáte nižšie, ktorá očarí svojou industriálnou krásou, alebo bratislavský prístav, kde najčastejšie prebieha fotenie Palladium Boots pre Shooos, všade Vás tieto boty podržia. 

Palladium Boots Obuv

Topánky Palladium

Obuv Palladium

© SHOOOS