0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Palladium Boots predstavil tím Palladium Explorers

Prieskum, objavovanie je to čo definuje značku obuvi Palladium Boots. Od roku 1920 prešli Palladium dlhým vývojom. Dnes ho promujú najmä Palladium Explorers, ktorí objavujú tajomné zákutia urbánneho a industriálneho prostredia. Výsledné fotky si môžete pozrieť po zadaní hashtagu #PALLADIUMEXPLORERS. Stojí to za to!

Nájdete ich v každej väčšej metropole. Londýn, Paríž, Berlín. Fotky nájdete na instagrame. Pozrite si krátke video, ktoré opisuje ich vlastnými slovami kulisy mesta, ktoré sú často pre ľudí žijúcich v nich skryté.

V roku 2020 oslavuje Palladium Boots storočnicu. Vďaka tomuto výročiu máte k dispozícii asi najlepšiu kolekciu dosiaľ. Nechajte sa prekvapiť mnohými kolanoráciami, pôvodnými originálnymi modelmi, alebo jednoducho monochromatickými klasikami. Ak chcete poriadnu, nepremokavú a funkčnú obuv, pozrite Palladium Boots na Shooos.sk

Palladium Boots si cení spoluprácu s niektorými z najvplyvnejších svetových značiek a poprednými tvorivými myšlienkami z celého sveta. Za desiatky rokov vybudovali platformu, ktorá podporuje a zosilňuje skutočné, kreatívne skúmanie, ktoré stelesňujú partnerstvá s inšpiratívnymi jednotlivcami, značkami a komunitami.

Z preskúmania následkov katastrofy vo Fukušime v Japonsku. s Pharrellom Williamsom, ponorením sa hlboko do podzemných vĺn londýnskeho pirátskeho rádia so spoločnosťou Skepta et JME, vydaním archivovaného produktu v sieti Neighborhood alebo letom s vývojom uniformy M65 od hlavy po päty v spoločnosti Alpha Industries ... Palladium verí, že proces spolupráce je nástroj na identifikáciu a inšpiráciu jednotlivca.


© SHOOOS