0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Plánujete expedíciu? Začnite v obývačke s papučkami KEEN

18.9.2012 18:05

Plánujete expedíciu? Začnite v obývačke s papučkami KEEN

Americká firma KEEN sa vydala na netradičnú misiu. Na jeseň 2012 pridala do svojej kolekcie papuče KEEN Trillium, ktoré vidíte na obrázkoch nižšie. Nebolo by to ničím výnimočné, keby nešlo o výhradne outdoorovú značku obuvi. Čo tým chce výrobca povedať?

Papuče sú relatívne drahé na bežné nosenie. Maloobchodná cena doporučená výrobcom je 69,90 eur. Za túto cenu ich nájdete aj na stránke Shooos.sk.

Keen Trillium na Shooos.sk

Papuče KEEN Trillium

Avšak papuče Keen nie sú hociaké papuče:) Disponujú protišmykovou podrážkou, ktorá nezanecháva čmuhy na akomkoľvek povrchu. Okraje topánok sú viackrát prešité, aby sa nezošúchali. Stielka je príjemná a mäkká, dokonca sa na konkrétnu nohu zvykne vytvarovať.

Trillium nielen na latrínu na Kamienke

Papuče KEEN teda nie sú len na vynášanie smetí. V Shooos.sk zdieľame spoločný názor, že Vám umožnia aj dlhšiu expedíciu za brány vášho bytu/baráku. Ak v nich prídete v spoločnosti svojho partnera do miestneho pohostinstva, určite zvýšite všeobecné povedomie o Vás – ich nositeľke.

V prípade, že sa nachádzate v horách (napríklad na horskej chate) môžete podvečer meniť lyžiarky za papučky Keen Trillium. Ak ste na Kamennej chate pod Chopkom v Nízkych Tatrách, pohodlne sa v papučiach Trillium dopravíte na latrínu a teplota -20 vonku, či  veterno Vám samozrejme nebudú vadiť.

Expedícia v obyvačke

V papučiach Keen Trillium Vám neodporúčame chodiť iba vynášať smeti a do blízkeho podniku pod Vašimi oknami. Ich dôležitá úloha je plánovanie budúcich zážitkov s mapou v obývačke. Ako zástupkyne outdoorovej firmy KEEN Vám navodia tú správnu atmosféru pred zájazdom. Adrenalín, zážitky stúpajú, prežívate úžasnú atmosféru dovolenky už teraz? Jazdiť prstom na mape môžete aj bosá. Avšak...

Iba KEEN, eco friendly firma, ktorá vznikla pred 10 rokmi a už sa stihla rozšíriť do sveta – iba tá Vám pridá dostatočné napätie...!!

Papuče KEEN Trillium

© SHOOOS