0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Salomon XA Pro 3D Ultra 2 so zľavou

30.5.2012 12:42

Naskladnili sme niektoré modely tenisiek Salomon. Pokusne ich ponúkame s výraznejšou zľavou, oproti maloobchodnej cene odporučenej francúzskym výrobcom. Salomon XA Pro 3D Ultra 2 je dnes asi najlepšia outdoorová topánka na trhu.

Ide o tréningovú a pretekársku krosovú topánku. Obuv je najlepšia na horské behy, ultra behy. My ju často využívame na dogtrekking v Bratislavských mestských lesoch, či každodenné ranné behanie. Rýchloupínacie šnurovanie je perfektná výhoda, ktorú oceníte a zaviažete ráno aj so zalepenými očami.

Salomon XA Pro 3D Ultra 2 na Shooos.sk so zľavou (prvé tri topánky vľavo hore:}

Tenisky využijete aj na dlhšie behy. Pre inšpiráciu si prečítajte knižku o mexických Indiánoch, ktorá onedlho vyjde vo vydavateľstve Tatran. Tahumarskí Indiáni dokážu zabehnúť stovky kilometrov bez odpočinku a uštvať čokoľvek od jeleňa po olympijského maratónca. Pritom si vychutnajú každý jeden kilometer. (úryvok z knižky nájdete v našom predchádzajúcom blogu)

Salomon XA Pro 3D Ultra veľmi dobre drží na akejkoľvek nohe. Tento pocit umocňuje rýchloupínacie šnurovanie. Nohu topánka obopne zo všetkých strán, akoby s ňou zrástla. Manipulácia je jednoduchá, tenisku si stačí len stiahnuť.

Na teniskách je tzv. Contagrip podrážka. Podrážka je priľnavá na povrch a nešmýka sa. V blate vás tenisky nepustia, kamene, alebo tvrdé lesné cesty sú aj za mokrého počasia ako suché. Prijdite si túto vlastnosť vyskúšať do showroomu na Karpatskú 3, funguje aj na betóne.

Špička topánky je pogumovaná, vytvrdená, čo zľahčuje stúpanie a je tiež výhodou oproti iným teniskám v kamennom teréne. Viac info o teniskách Salomon XA Pro 3D Ultra 2 si môžete pozrieť na stránkach firmy Salomon, alebo videorecenziách na youtube.

© SHOOOS