0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Zimná obuv Adidas

Topánky Adidas na zimu oživujú retro tradíciu a zároveň prinášajú funkčnosť, ktorú ocenia všetci, čo sa pohybujú viac na horách ako doma!

Zimná obuv Adidas - Shooos.sk
Všetky zimné topánky - Shooos.sk

Zimná obuv Salomon s predvianočnými zľavami. Obuv do -18 až -25 stupňov Celzia, alebo trekingové topánky na zimu. Pozrite si výber obchodu Shooos.sk.

Zimná obuv Adidas - Na výber máme množstvo vysokých topánok Adidas. Všetky sú zateplené. Všetky sú ZLAVNENÉ!!

Novinkou je model profesionálneho snowboardera Jake Blauvelta, ktorí jazdí pod značkou Adidas a spoločne s Travisom Riceom sa podieľal na filme That’s It That’s All.

Zimná obuv Adidas

Obuv Adidas Jake Blauvelt je to najlepšie v tohtoročnej kolekcii. Povieme si o týchto zimných topánkach čosi viac. Ide o zimné kožené topánky. Kúpiť sa dajú v štyroch základných farebných modeloch. Topánky sú celokožené, z vysoko kvalitnej kože. Trochu pripomínajú turistické topánky z 20. storočia, sú však veľmi praktické. Šnurovanie zabezpečuje prusik, ktorý farebne ladí s topánkami (červený/čierny). Očká sú samozrejme kovové, aby sa dierky na šnúrky nevydrali, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť zimnej obuvi.

Posledné dve očká na šnúrky majú logo Adidas Originals! Na celokoženom jazyku je na koženej nášivke tiež vyobrazené logo Adidas Originals. Obuv je zvnútra kožená, na kotníkoch je zosilnená a mäkká, čo umožňuje nohám lepšie sadnúť a topánka sa vašim členkom prispôsobí. Päta a špička je zosilnená, viackrát prešitá. Na päte je uško, ktoré umožňuje lepšie nazúvanie obuvi. Na spodku topánok je podrážka. Zložili ju z viacerých vrtsiev.

© SHOOOS