0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Zimná obuv Palladium Boots

21.11.2014 18:09

Jemne military ladené. Funkčné, na objavenie stratených urban zón. Preskúšané cudzineckou légiou. V poslednom čase veľmi obľúbené celebritami ako Elijah Wood, Brad Pitt. Také sú topánky Palladium, ktoré skladom na Slovensku predáva jedine obchod Shooos.sk.

Ponuka Palladium Boots na Shooos.sk

Jedinečnú pečať vtlačila značke Palladium Boots cudzinecká légia. Francúzi potrebovali po vojne kvalitné topánky, ktoré vydržia extrémy. Vznikla kolekcia Palladium Baggy – klasická vojenská bota.

Cudzinecká légia ju využila a svojim spôsobom aj otestovala v púšťach severnej Afriky. Zimné, zateplené modely zasa potrebovali pre zvláštne misie v arktických podmienkach. Z nich Palladium ťaží dodnes a military tradíciu môžete obdivovať aj na tohtoročnej kolekcii.

Prečo chcem Paladium Boots?

Tu je vymenovaných niekoľko dôvodov, prečo sme sa zamilovali do značky Palladium. Sú funkčné a dobre vyzerajú.

Topánky sú ľahké. Napriek tomu, že pôsobia masívne, keď ich chytíte do ruky, prekvapia svojou hmotnosťou. Sú ľahšie, ako vyzerajú byť. Podrážka, ktorá zvykne topánkam pridávať gramy, je odľahčená. (viac o nej nižšie)

Kvalitná koža. Obuv vyrobili z prémiovej kože. Koža je upravená podľa modelu. Väčšinou hladká, alebo vintage.

Gumená podošva. Podošva je 100% vulkanizovaná. Teda je trvácnejšia, oproti umelinám. Pikoškou je, že až donedávna sa robila u majstrov v Noveste, ktorí s gumenými výrobkami (čižmami a spol.) majú viac skúseností.

Zvršok v prípade potreby zahnete. Tenisky si môžete obúvať na viac rôznych spôsobov. Uši môžete nosiť sklopené, ako vidíte na obrázkoch k produktom. Alebo v prípade zimy, či sa Vám viac hodí, možete ich nosiť vytiahnuté na lýtkach. Ďalej môžu byť zašnurované až povrch, alebo ležérne rozviazané s jazykom vonku. Široká variabilita jedných topánok, ktorú oceníte podľa počasia a imidžu.

Zateplené ovčou kožušinou. Model Baggy býva zvonka kožený. Zvnútra je však zateplený. Žiadnou umelinou, ale prírodnou ovčou kožušinkou, ktorá je upravená na tieto účely. Ide o topánky, v ktorých Vám zima nebude.

Chránia prsty. Gumená podošva v prednej časti topánky plynulo pokračuje a jemne zakrýva prsty. Ak teda aj zakopnete, guma na špici náraz rozloží ďalej a prsty sa nezrania. Opät ide o typický a funkčný prežitok francúzskej légie. Palladium Boots sú vhodné na objavovanie skrytých tajomstiev stratených prímestských zón a továrni. Urban obuv, ako má byť.

Výborne sadnú. Napriek vojenskému vzhľadu nie sú Palladium masívne topánky. Nohy budete mať ako v papučkách. Koža sa prispôsobí tvaru nohy a šnurovanie pevne obopne celé chodidlo po členok vo všetkých jeho častiach.

Kvalitná vložka, opora klenby. Celkový dojem z obuvi Palladium zlepšuje kvalitná anatomická vložka, ktorá drží klenbu nohy. Vy máte lepší kontakt s povrchom na ktorom sa pohybujete a zároveň sú  Vaša chrbtica a kĺby menej namáhané.

Nevyhovujú Vám Palladium Boots? Vyskúšajte na zimu niečo svieže. Napríklad topánky Dr. Martens by nemali chýbať v šatníku každého človeka, ktorý ocení pohodlnú a kvalitnú zimnú obuv, čo vydrží aj peklo solených ciest.

© SHOOOS