0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Zimná obuv Salomon Toundra Mid

Obuv Salomon patrí medzi najkvalitnejšie topánky na trhu čo dokazuje nielen spokojnosť zákazníkov, ale najmä Salomon na nohách top športovcov – či už bežcov, alebo lyžiarov a iných milovníkov pohybu. Salomon Toundra je do mínus 40 stupňov Celzia.

Obuv Salomon – Shooos.sk
Salomon Toundra - Shooos.sk

Tohto roku ponúka Salomon niekoľko modelov odstupňovaných podľa podmienok, na ktoré chcete topánky využiť. Pozrime sa bližšie na niektoré a ich ďalšiu špecifikáciu.

Salomon Toundra Mid WP – najteplejšia obuv v SR

Salomon Toundra je najteplejšia topánka od Salomonu a pravdepodobne aj najteplejšia topánka na slovenskom trhu. Toundra je zateplená a teplotný komfort dosahuje aj pri -40 stupňov Celzia. Vaše zimné výjazdy za snehom a ľadom, putovanie za prašanom a panenskými pláňami alebo výšľapy a turistika v zime už nebude sprevádzaná trápením. Prsty Vám neomrznú a neodpadnú!

Salomon Toundra je skvelá zimná topánka, za zodpovedajúcu cenu. Doporučená maloobchodná cena je 167€. Pozrite sa koľko stojí na Shooos.sk. Samozrejme je to lacnejšie.

Čo robí zimné topánky dobrými?

Zimné topánky potrebujú predovšetkým nekĺzavú podrážku, odolnú hornej, komfortné obloženie a dobrú kondíciu. Samozrejme, šnurovanie by mala byť dobrá. Loď sama o sebe by mala byť chránená proti bočnému krúteniu a preniknúť do snehu.

Toundra Mid je topánka pre extrémne počasie a chlady až do - 40 ° C stupňov Celzia. Ideálna je aj na Vianočné trhy, alebo publikum športov, ktoré sa odohrávajú vonku, prípadne sa za nimi vonku musíte dopraviť. Preto ju majú radi diváci hokeja, krasokorčuľovania, curlingu (v Rakúsku a Švajčiarsku), turisti po zasnežených chodníkoch. Hodí sa na zimné vysokohorské túry a prechody. Každopádne v nich môžete aj odhadzovať sneh s lopatou v pyžame a nijako Vám zima nebude.

Salomon Toundra sa skutočne hodí pre všetkých, ktorí v zime zamŕzajú a sú náchylnejší na chlad a studené počasie. Vďaka týmto zimným topánkam zostanú Vaše nohy v teplúčku. Je to ideálna obuv pre dlhodobé pobyty v mrazivom počasí.

Infobox o Salomon Toundra v skratke

Izolácia proti chladu: -40 ° C

Farba: čierna

Membrána: Gore-Tex , vodeodolný GTX

Hmotnosť: veľmi ľahké topánky, majú len 690 g

Podšívka: kožušinka / Aerogels ™ izolácia / umelá kožušina

Jazyk: Klinový jazyk, a tým tiež vodeodolný

Ochrana: Gumená ochrana prstov / päta gumový kryt

Podrážka: Winter Contagrip

© SHOOOS