0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 1003513
Farba: modré / Blue

Birkenstock Madrid EVA Scuba Blue Narrow Fit

-30% 40 

28 

Vypredaný

3 farebné varianty
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
BIRKENSTOCK Madrid je najstarším členom rodiny modelov, čo z neho robí skutočnú klasiku. Tento jednoduchý model s jedným remienkom, ktorý bol uvedený na trh pred polstoročím ako „gymnastický sandál“, sa stal obľúbenou módnou značkou. Zvršok je vyrobený z odolného syntetického materiálu Birko-Flor®, ktorý je priateľský k pokožke, v sofistikovanom vzhľade nubuk, ktorý sa môže pochváliť textúrou a farbou, ktorú si takmer môžeme pomýliť so skutočnou kožou.

Anatomicky tvarovaná stielka BIRKENSTOCK vyrobená z materiálu EVA
Zvršok / podšívka / podrážka: jeden kus materiálu EVA
Detaily: dva remene, každý s individuálne nastaviteľnou kovovou sponou na jazyk; vodotesný, umývateľný, ultra ľahký
Vyrobené v Nemecku

Zvršok: EVA
EVA (etylénvinylacetát) je vysoko kvalitný, veľmi ľahký, elastický materiál s veľmi dobrým tlmením. Vďaka tomu vyhladzuje jemné nerovnosti podlahy a zaisťuje jemné tlmenie každého kroku.

Detaily: jeden remienok s individuálne nastaviteľnou kovovou sponou

Úspech spoločnosti BIRKENSTOCK spočíva v jej záväzku k umeniu výroby ortopedicky inšpirovaných topánok. V priebehu storočí si vybudovala množstvo jedinečných skúseností, ktoré odovzdávala z jednej generácie na druhú, pričom každá generácia tieto vedomosti kultivovala a ďalej rozširovala.
Korene spoločnosti siahajú do roku 1774. BIRKENSTOCK nie je len jednou z piatich najlepších svetových značiek obuvi, je tiež jednou z najznámejších nemeckých značiek na svete.

Ich kľúčovým produktom je jedinečná anatomicky tvarovaná stielka. Spoločnosť BIRKENSTOCK vynašla stielku a tiež formovala význam pojmu „stielka“, ktorý je dnes tak bežný. Podložka nie je len jedinečným, revolučným konceptom produktu, ktorý pripravil cestu pre úplne nový trh. Je to tiež základná myšlienka a referenčný bod pre všetko, čo robia. Teraz a v budúcnosti. Každý by mal mať prístup k svojej vložke!

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS