0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 1013966
Farba: hnedé / Brown

Birkenstock Yao Balance BF Mocca Regular Fit

-29% 65 

46 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Asymetrický pútač pozornosti! BIRKENSTOCK Yao je obľúbený u ľudí, ktorí majú radi neobvyklú módu a určite otočia hlavu. Zvršok je vyrobený z odolného syntetického materiálu Birko-Flor®, ktorý je priateľský k pokožke, v sofistikovanom vzhľade nubuk, ktorý sa môže pochváliť textúrou a farbou, ktorú si takmer môžeme pomýliť so skutočnou kožou.

Anatomicky tvarovaná vložka z korkového latexu
Zvršok: nubuk Birko-Flor®
Podšívka stielky: semiš Podrážka: EVA
Detaily: dva remene, každý s individuálne nastaviteľnou kovovou sponou na jazyk Vyrobené v Nemecku

Zvršok: Birko-Flor
Nubuk Birko-Flor je vyrobený z ľahko udržiavateľného a hygienického PVC, ktoré je z vnútornej strany podšité mäkkou, priedušnou vrstvou rúna. Povrch vyzerá ako nubuková koža. Tento vysoko kvalitný materiál je veľmi šetrný k pokožke a pohodlný.

Stielka: pravá koža
Pružná kožená podšívka, ktorá je šetrná k pokožke, sa mäkko usádza proti vašej nohe a prispôsobuje sa jej kontúre. Otvorený otvor, a teda veľmi priedušný povrch, zaisťuje pohodlné podnebie nôh aj pri náročnejšej fyzickej aktivite.

Materiál vložky: korok
Korok je udržateľný materiál extrahovaný z kôrovej vrstvy korkového duba. Tento prírodný produkt je izolačný a ponúka veľmi dobré odpruženie.

Podrážka: EVA
EVA (etylénvinylacetát) je vysoko kvalitný, veľmi ľahký, elastický materiál s mimoriadne dobrým tlmením. Vďaka tomu vyhladzuje jemné nerovnosti podlahy a zaisťuje jemné tlmenie každého kroku.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5

Recenzie od zákazníkov

4/5
Anonym
29.1.2019
 
© SHOOOS