0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

adidas Arkyn - nový model predstavila Kendall Jenner

Novú siluetu adidas - adidas Arkyn určenú výhradne pre ženy predstavilo päť krásnych žien: Kendall Jenner, Syv de Blare, Florencia Galarza, Ana Kras a Marisa Competello. adidas Arkyn tak predstavuje kreativitu, individualitu, autenticitu a štýl mladých líderiek.

adidas Arkyn v SHOOOS

Arkyn je viac ako teniska, #ARKYN je idea. Arkyn je pre ženy, ktoré chcú mať vlastný štýl a nechcú sa škatulkovať. Neprehliadnuteľné štýlové detaily a prvotriedne materiály sú poznávacím znamením luxusnej limitovanej edície Arkyn.

Dokonalá fúzia dizajnu budúcnosti a tých najkultovejších detailov. Tenisky Arkyn sú vytvorené exkluzívne pre ženy, majú progresívnu siluetu a vyznačujú sa tlmením Boost, ktoré obnovuje energiu.

Kendall Jenner - je jednou z najznámejších svetových modeliek. Sama seba však nerada hodnotí. Jej kreativita sa pohybuje od dizajnu, písania, herectva aj fotografie. Je príkladom sebavedomej a silnej mladej úspešnej ženy, ktorá sa nechce typizovať a škatuľkovať.

Ďalšia mladá dáma, ktorá predstavila adidas Arkyn je hudobníčka Syv De Blare. Ona sama spája kontrast a žánre a tvorí vlastnú hudobnú realitu. Je tiež vynikajúca fotografka a ukazuje, že kreativita nemá iba jednu podobu.

Čo má spoločné profesionálny tanec a kvetinový dizajn? Marisu Competello! Po takmer dekáde práce na pozícii stylingovej asistentky túžila po zmene. Keďže v nej koluje krv Arkyn, neváhala a v New York City založila štúdio kvetinového dizajnu Meta Flora, kde sa venuje minimalistickým kompozíciám, ktoré odrážajú jej záujem o pohyb, línie, farbu a štruktúru.



© SHOOOS