0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

adidas Spice Pack je really hot!

Kolekcia vo výrazných teplých, letných farbách je tu. adidas "Spice Pack" - tenisky s prívlastkom Summer Spice môžete kúpiť už aj v SHOOOS.sk. V tejto farebnej kombinácii sú modely Atric F / 22 PK, NMD R2, EQT ADV a Swift Run. Kolekcia sa nám už však pravdepodobne vypredala. Sledujte si preto web Shooos.sk pre najnovšie a najaktuálnejšie kolaborácie adidas.

Balík obsahuje výrazné farby na klasických modeloch. Letné tenisky prichádzajú vo farbe "Trace Orange". Čierna 3-prúžková dekorácia zdobí každú topánku. Každý model je vyrobený z priliehavého materiálu Primeknit a umožňuje bezponožkové, veľmi praktické, letné nosenie.

Tenisky adidas NMD

adidas NMD_R1

Výpredaj adidas

Pánske tenisky adidas

Dámske tenisky adidas

Rýchly život si vyžaduje vysoké tempo a tieto tenisky ťa udržia v pohodlí aj keď budeš neustále v pohybe. Ich priedušný zvršok z flexibilného úpletu je stvorený na leto, vďaka chladivej priadzi a vložke s úpravou Outlast® si hravo poradia s vysokými teplotami, zdobia ich nubukové štruktúrované detaily na jazyku a päte, nechýba im ani charakteristický retro diel v medzipodrážke a dotvára ich ultrapohodlné responzívne tlmenie Boost. Boost je najaktívnejšie tlmenie, aké sme kedy vyrobili. 


© SHOOOS