0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Adidas X-King: Novinka v trail runningu

3.5.2016 12:16
Adidas Outdoor sa vydal plnou parou do trail runningu - oblasti, v ktorej dosiaľ dominujú iné firmy, na čele so Salomonom. Tu je vlajková loď a novinka: bežecké tenisky Adidas X-King

Doporučená cena je 149,95€. Napovedá, že pod krásnym zovňajškom sa budú skrývať tenisky, ktoré si ju zaslúžia. Hmotnosť 300 gramov je fajn. (vzhľadom na masívnu gumenú podošvu s radikálnym dezénom, napr. najľahšie bežecké Salomony majú cca 230 gramov). Adidas odporúča, že tenisky sú vhodné na beh po štrku, neupravenom teréne, do lesa a do hôr. Dezén podrážky je inšpirovaný plášťami horských bicyklov. Podrážka je pritom prilepená priamo k zvršku tenisky, čím zvyšuje stabilitu v šmyku. Guma podrážky: Continental™.

Ostatné prvky sú tiež veľmi praktické. Zvršok zo sieťoviny poskytuje ľahkosť a zároveň je veľmi odolný, či priedušný. Systém šnurovania Adidas odkukal zo Salomonu. Šnúrkou si tenisku len utiahnete, v rýchlosti nemusíte šnúrky zaväzovať a zároveň sa Vám nerozviažu.

Vnútorná medzipodrážka je z materiálu EVA, detto ľahká, tenká vrchná časť jazyka. Päta a špička tenisky je navyše chránená voči nárazom tvarovanou gumou Continental™.
© SHOOOS