0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

adidas ZX 2K Boost: veľký návrat tenisky s vylepšeným dizajnom

Tento rok sa adidas zameral na inovované tenisky s názvom adidas ZX 2K Boost. Ide o model, ktorý sa vyvíja už takmer štyridsať rokov, ale konečne sa mu dostalo absolútne najvyššej pozornosti a top priority. Veľký návrat tenisiek sa koná tento rok a určite si to všimnete aj vy. 

adidas každoročne predstavuje novú siluetu/model tenisiek a pritom tajne dúfa, že sa uchytí na trhu minimálne tak dobre ako model adidas NMD. Tento rok sú očakávania o niečo vyššie, nakoľko NMD oslavuje piate výročie od vzniku.

Adidas ZX ako tenisky 90.tych rokov

Žiadne disco a zábava počas 80-tych a 90-tych rokov sa nezaobišlo bez vystúpenia v adidas ZX. Počas osemdesiatych rokov predstavovali tenisky adidas ZX vysoko kvalitný model od spoločnosti adidas a nechceli zaostávať. Vďaka špeciálnym technologickým zmenám urobila adidas z tenisiek ZX opäť obuv, ktorá sleduje trendy a napreduje! Vyskúšajte rôzne modely z tejto pôvodne atletickej siluety a vyberte si farebnú škálu, ktorá vás vystihuje najlepšie.

Nový Zx 2K Boost je dokonalým spojením minulosti a súčasnosti série ZX. Dizajnové línie siluety a zvršku zo sieťoviny sa vracajú k archívnym modelom ZX, zatiaľ čo medzipodrážka Boost z TPU poskytuje odpruženie, pevnosť, ľahkosť a flexibilitu.

Adidas ZX 2K Boost využíva tie najlepšie technológie 

Samozrejmosťou je technológia Boost, ktorú si odskúšali už na spomenutých NMD-čkach. Boost vyhľadávajú najlepší športovci. Pôvodne ju vyvinuli pre bežecké tenisky: poskytuje tak viac tlmenia a vyššiu návratnosť energie. Tieto topánky vyrobené z tisícov malých guličiek z TPU vám vrátia veľkú časť energie použitej pri každom náraze. 

Tenisky adidas ZX vznikli v roku 1989 a prvými modelom sa stal ZX 8000 (aj ten sa dočkal návratu a dnes ho môžete kúpiť v obchodoch). Stvoril ich Jacques Chassaing a spájala bežeckých nadšencov, až po profesionálov. Odvtedy sága ZX čoraz viac rástla a začlenenie novej siluety im zabezpečil status bežiaceho symbolu.

adidas ZX 2K Boost

Aké sú nové adidas ZX 2K?

Jedným slovom: Poddajnejšie. Flexibilnejšie. Pohodlnejšie. Dizajnéri pri ich tvorbe experimentovali s rôznymi modelmi. Cieľ bol dosiahnuť maximálnu spokojnosť, či už po vizuálnej, alebo funkčnej stránke. Tenisky si musíte v prvom rade vyskúšať, ten pocit (podobne ako prvé pocity z ponožkových/primeknitových NMD) sa nedá opísať. Nedá sa pochopiť. Musíte ho iba zažiť. 

Nová kapitola ZX je o pocitoch a nie logike. Oslava komfortu v akejkoľvek podobe. Zamilujete sa ešte skôr, ako urobíte prvý krok. Model ZX 2K BOOST prináša tlmenie materiálu BOOST do sveta ZX. Tenisky ZX 2K FLUX stavili na minimalizmus a pohodlie materiálu Adiprene X. ZX 2K 4D sa zas vyznačujú mriežkovou medzipodrážkou vyhotovenou 3D tlačou, ktorá ponúka unikátny pocit a neporovnateľné pohodlie pri každom kroku. Rad ZX myslí na každého, a preto si stačí vybrať a zažiť komfort, ktorý sa nedá pochopiť.

adidas ZX 2K Boost

Adidas ZX 2K: Farby z 80-tych rokov

Aj farebné kombinácie tenisiek pripomínajú dávno stratené roky diskoték. Žiarivé gradienty explodujú pri každom kroku záplavou farieb. Adidas ZX by mali byť najmä o pocite a nie logike. Dizajn tenisiek ZX 2K BOOST a ZX 2K FLUX spája pokrokovú estetiku so špičkovou technológiou a prináša neodolateľné pohodlie. Rad ZX je inovátorom v rodine adidas Originals a žije na križovatke kultúry a technológie.

Ak chceš zažiť návykovú poddajnosť a pohodlie, vyber si najnovší model ZX 2K Boost. Každý pár kombinuje prvky radu ZX s technológiou Boost a prináša zážitok, ktorý sa dá len precítiť, nie pochopiť. Ak máš skôr radšej retro štýl, tenisky ZX 2K Flux sú pre teba ako stvorené. 

adidas ZX 2K Boost

© SHOOOS