0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Ako zladiť tenisky so šatami ?

Kedysi boli tenisky určené výhradne na šport a cvičenie. Našťastie sa veci zmenili a tenisky sa stali súčasťou našich šatníkov rovnako ako rifle. Dajú sa však kombinovať tenisky a šaty? Ukážeme Vám, že áno.

Dámske tenisky sú obľúbené vďaka pohodliu ktoré poskytujú počas celého dňa, a neexistuje oblečenie ku ktorému by sa pár kvalitných tenisiek nehodil. Tenisky adidas k džínsom alebo legínam sa stali štandardným štýlom ako ich nosiť. Ak však skombinujeme pohodlné tenisky k šatám ich nosenie naberie nový rozmer a túto sezónu jednoducho idú.

Kombináciu tenisky & šaty odštartoval Chanel

Keby vám niekto pred 10 rokmi povedal, že šaty a tenisky budú dokonalou kombináciou v roku 2020, nikdy by ste tomu neverili. Je to ten typ kombinácie, ktorý si možno zvyčajne spájame s 11-ročnými dievčatami, s vekom v ktorom ste si chceli obliecť šaty, ale praktickosť nejako prevyšovala túžbu vyzerať dievčensky, takže ste si natiahli pár pohodlných tenisiek a boli ste pripravení vyraziť. Ale možno je to práve tento pocit detskej slobodomyselnosti, ktorý v tejto sezóne priniesol do popredia neočakávaný vzorec obliekania sa- vzdanie sa  akejkoľvek myšlienky tradičnej vyspelosti.

Po tom, čo módny dom Chanel uviedol na prehliadke SS14 (na leto 2014)svoje modely haute couture rób  v teniskách, roztočil sa kolotoč na módnej scéne s týmto trendom ktorého popularita stále rastie. Najmä toto leto sa šaty s teniskami stali silným trendom tých najrôznejších kombinácií. 

Nech už máte akýkoľvek štýl, určite nájdete pár, ktorý si zamilujete. 

Najskôr zvážte typ a dĺžku šiat

Pri rozhodovaní sa, ktoré tenisky adidas sú ideálnou voľbou k vašim šatám, je potrebné zohľadniť malé detaily. Musíte zvážiť dĺžku šiat, látku, či už potlačenú alebo hladkú a koľko detailov už na nich je (sú zakryté volánikmi alebo sú to jednoduché šaty bez vzorov a aplikácií). 

Napríklad vyššie tenisky ktoré zakrývajú členok sa výborne hodia k mini alebo midi dĺžke šiat. 

Robustný model tenisiek ako napríklad adidas Ozweego vyzerá skvele s maxi šatami, ale ak je to na vás príliš extravagantné zvoľte tenisovú klasiku akými je napríklad model adidas Stan Smith

Klasické biele tenisky sa hodia ku všetkému a navyše zvýraznia vaše opálenie.

© SHOOOS