0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Biele Chuck Taylor II s membránou Climate Counter

Biele tenisky Converse Chuck Taylor II - tentoraz však nepremokavé, zateplené a s membránou od Converse - Climate Counter. Ideálna teniska do horšieho počasia. Lepšie materiály oproti klasickým modelom Chuck Taylor, vnútri anatomicky tvarovaná vložka.

Navonok si možno pomyslíte, že ide o klasickú bielu Conversku, ktorá je vyladená o jemné detaily, ako napríklad farebné očko na šnúrku, či ružové sfarbenie vnútra tenisky.

Po prvom pohľade a s prihlaidnutím na názov zistíte, že ide o kolekciu Chuck Taylor II. Vnútri sú ortopedické vložky, ktoré do Converse vsadili z pôvodných tenisiek Nike. Okrem vložiek majú tenisky zosilnené švy.

Aby ste ich však využili nielen v slnečnom počasí, tenisky disponujú Waterproof membránou Climate Counter, ktorá zabráni preniknutiu vody dovnútra. Pod ružovou stielkou sa skrýva jemné zateplenie, čiže tenisky nazahodíte ani počas chladnejšieho počasia.

Ak ste ako my a nosíte pôvodné nízke klasické modely Converse aj do chladnejšieho počasia, tieto využijete aj do tej najchladnejšej zimy:)

© SHOOOS