0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Converse All Star 70 - nové farby v roku 2022

Tenisky Converse All Star 70 prinášajú okrem tradičných farieb: čiernebiele, aj zopár fresh farebných mutácii. Tento rok to sú svieže modrésivé, či ružové novinky v roku 2022.

Kolekcia Chuck Taylor 70, teda pôvodná kolekcia imitujúca modely 70-tych rokov, pozostáva z pohodlných a odolných dámskych tenisiek, ktoré svojim jasným štýlom zodpovedajú aj dnešným trendom. Z prerobenia Chuck Taylor All Star zo 70-tych rokov s modernými detailmi sa zrodil Chuck Taylor All Star ’70. Táto dámska teniska je ponúkaná v štýle High Top aj Low Top a je dodávaná v rôznych farbách. Niektoré tenisky sú jedinečné so špeciálnym dizajnom, ako sú verzie 1st Pride Parade a Tapestry. Buďte odvážni s Converse!

Tento rok prichádza Converse napríklad s limitovanou kolekciou Stüssy x Converse. Je prítomná práve na modeli Chuck 70. Stüssy's Converse Chuck Taylor sa môže pochváliť úplne čiernym zvrškom, ktorý spočíva na svojej charakteristickej bielej medzipodrážke, doplnenej o kontrastnú čiernu prečiarknutú líniu.

Najvýraznejší detail topánky? Je to určite hviezda s hrotmi - spoločný súhlas s ikonickým motívom hviezdy Converse a rozpoznateľným symbolom koruny Stüssy.

Charakteristická náplasť Chuck Taylor all-star od Converse na chvíľu zmizne zo svojho obvyklého stavu, kým nezistíte, že bola úmyselne nesprávne umiestnená a prišitá na vnútornej strane tenisky spolu s logom Stüssy na vnútornej strane jazyka.

Znateľné detaily topánky zaobľuje štítok All-Star s vystlanou hviezdou, ktorý zdobí jazyk, zatiaľ čo na päte vykúka štítok Stüssy.

© SHOOOS