0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Converse x Bugs Bunny po 80-tich rokoch

30.10.2020 11:11

Converse prišli na trh s novinkou a tou je kolaborácia Converse x Bugs Bunny. Táto kreslená postavička zajaca večne požierajúceho mrkvu totiž tento rok oslávila 80-te výročie. Pri príležitosti tohto jubilea sa dostala nie niekoľko limitovaných modelov tenisiek Converse a príslušného oblečenia. Môžete ju vidieť na modeli Chuck Taylor All Star 70, Chuck Taylor Pro Leather a klasike Chuck Taylor All Star

Každý z nás pozná sobotné, či nedeľné rána strávené pred telkou. Vaši rodičia to tak mali neskutočne celé desaťročia podobne v US nie je vhodnejšia asociácia ako “kreslené sobotné ráno” spojené s frázou Bugs Bunny. Zajac je tu s nami presne 80 rokov. 27. Októbra si toto výročie pripomenuli v Converse uvedenou spoluprácou.

Bugs Bunny x Converse

„What’s up, doc?“ alebo mrkva na teniske

Modely Converse Pro Leather, Chuck Taylor All Star a Chuck 70 prepracovali s veľmi expresívnymi grafikami, alebo drobnými detailami, ako nápis „What’s up, doc?“ či drobulinkou mrkvou. Z piatich variácii majú dve tenisky na zvršku drobnú kožušinku, ktorá imituje jemný kožúštek zajaca. Ostatné tenisky pokryli potlačou Bugs Bunnyho, ktorá sa nachádza z boku zvršku (xichtí sa na Vás) a tiež obrovský nápis 80 je aj na jazyku tenisky. Užite si bližší pohľad na kolekciu Bugs Bunny x Converse.

Converse x Bugs Bunny Chuck 70 High Top

Looney Luxe. Bugs Bunny na prémiovej teniske Chuck 70 High Top na oslavu jeho 80. výročia. Dvojfarebná umelá kožušina napodobňuje charakteristický štýl karikaturistu, doplnený o zvýšené detaily, ako je čistá, lesklá medzipodrážka. Jemné detaily upozornia na dizajn výročia zvnútra i zvonka, ako napríklad nášivka na členok Looney Tunes, vyšívaná nášivka Bugs Bunny a „What’s Up Doc?“ štítok vnútorného jazyka.

Bugs Bunny x Converse

Converse x Bugs Bunny Chuck Taylor All Star High Top

Bugs Bunny na tradičnom modeli Chuck Taylor All Star - členkovej teniske. Sieťotlačová grafika na klasickom plátne prináša Bugsovu hravú osobnosť prostredníctvom hviezdnej nášivky na členku, a to vďaka jeho mrštnej mňamke a nožničkám. Štítok na jazyku je tiež venovaný tejto edícii a zavŕša tak celkový dojem k zajacovej 80-tke. Už starý nemyslíte?

Converse x Bugs Bunny Chuck Taylor All Star

Sieťotlač tentoraz na nízkej teniske Converse All Star. Vďaka vyšívanej nášivke Bugs Bunny a špeciálnemu štítku na jazyku s 80 výročím. Šibalská postava zajaca spôsobuje na plátne nemalé problémy:)

Bugs Bunny x Converse

Converse x Bugs Bunny Pro Leather

Pro Leather sú najnovšou ikonou Converse. Tenisky inšpirované 70-tymi rokmi. V kolabe s Bugs Bunny má na zvršku tenisky vyobrazenú malú vyšívanú mrkvu a vyrazenú zlatú fóliu s nápisom „What’s up Doc“. Silueta Bugs Bunny vyráža na panel päty a zanecháva nezameniteľnú pečať na klasickom koženom prevedení. Druhá verzia tenisiek Pro Leather je celá pokrytá kožušinkou s odkazom na zajacovu kožušinu.

Tričká a mikiny Converse x Bugs Bunny

V celej kolekcii Converse x Bugs Bunny sa nachádzajú okrem vyššie uvedených klasik aj tričká, mikiny, alebo detské tenisky či topánočky. Pozrite sa sami na vzory a vyberete si určite te, ktorý sa Vám najviac ľúbi.

Bugs Bunny x Converse

© SHOOOS