0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Obuv Clae - odhalenie krásy a elegancie tela

Clae z Los Angeles usporiadala na oslavu uvedenia dámskej kolekcie obuvi stretnutie dvoch kreatívnych duší - tanečníčky Fanny Sage a fotografa Vincenta Perraud. Pozrite si výsledok ich spolupráce. Dych berúce fotky spájajúce vizuálne umenie a tanečný talent.

Ich vízia sa pretavila do epickej série obrázkov. Žiadne slová nevedia opísať či poodhaliť krásu a eleganciu ľudského tela tak, ako séria fotografií zručného fotografa. Pozrite si výsledok sami.

Pozrite si obuv Clae v obchode Shooos.sk

Na obrázkoch je tanečníčka Fanny Sage, absolventka Národného konzervatória a tanca v Lyone. Okrem propagácie luxusných značiek preukázala talent na javisku a v tanci v rôznych hudobných videách. Rovnako je choreografkou a profesionálnou tanečníčkou.

Vincent Perraud sa stretol s fotkou až vo veku 21 rokov, keď ho zranené koleno spravilo na moment imobilným. Zistil, že cez fotky dokáže byť stále v kontakte so svojou ovášňou - BMX. Teraz Vincent cestuje po celom svete s kamerou a točí realitu od skúmania vesmíru, BMX scénu, až po krajinnú fotografiu. Má jedinečné oko na zachytenie zmyselnej krásy predmetov v prirodzenom slnečnom svetle.

Obuv Clae - dizajn v Los Angeles

Obuv Clae navrhli v Los Angeles. Clae vyrábajú ručne z luxisných materiálov. Ide o prémiové, jedinečné tenisky na všestranné použitie, ktoré vyhovujú aktívnemu životnému štýlu. 

Spoločnosť Clae vznikla v roku 2001 a venuje sa predaju a výrobe nadčasových a minimalistických tenisiek a to všetko pri minimálnom zaťažení a dopade na životné prostredie. 




© SHOOOS