0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Dámske tenisky Adidas Superstar 2

Za poslednú dobu sa v Shooos.sk nazbierali dámske tenisky Adidas Superstar. Ide o najpopulárnejší model zo sady Adidas Originals, ktorý sa vyrába už viac 35 rokov.

Tenisky zostali populárne naprieč všetkými generáciami. Vo svojej mladosti ich zbožňovali aj dnešní dôchodcovia (samozrejme v US), teraz ich kupujú všetci – od tínedžerov, cez strednú vrstvu, takmer každý. Komu sa podarí takýto bestseller ako Adidasu, má napoly vyhraté. Toto je naša ponuka.

Adidas Superstar 2 na Shooos.sk.

Keďže sme založili obchod v novembri 2011, tenisky, ktoré Adidas vyrobil predtým nemáme. Napriek tomu disponujeme modelmi na obrázku. Najmä tie posledné – zlatý a strieborný sa Adidasu vydarili!

Zlatá s čiernou predstavuje efektnú kombináciu farieb, detto strieborná v kombinácii s bielou. Motívom Superstarov z tohtoročnej jesene 2012 je kombinácia loga Adidas Originals s príšerkami. Potvory sú nakreslené bielou linkou na tele topánky.

Na päte a na jazyku topánok sú umiestnené krásne veľké logá Adidas. Taká je tradícia a je fajn. Špička topánky je charakteristicky gumená, guľatá, čo robí tenisky pre väčšinu populácie takými pohodlnými.

Užite si tenisky Adidas Superstar spolu s nami. Snáď ani neexistuje lepšia obuv pre mládež na túlanie sa po meste ako pestré retro tenisky Adidas Superstaaaar!

Dámske tenisky Adidas Superstar II

© SHOOOS