0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Ako správne vyberať topánky pre deti sme písali v článku na SME.sk. Shooos.sk Vám ponúka okolo 30 modelov detskej obuvi.

Do školy ale aj na výlet?

Asi najkvalitnejšie detské topánky v ponuke shooos sú tenisky značky KEEN a detské ADIDAS-ky. Detská obuv KEEN je extrémne pohodlná, dokonale sa prispôsobuje nohe, nemusíte ju zaväzovať šnúrkami, zato však nie je obmedzená nepraktickosťou suchého zipsu. Čo je najdôležitejšie obuv KEEN chráni detské paprčky. Prsty na nohách sa nezrania pod nárazmi, lebo ich obklopuje pevná guma. O KEEN by sa dalo hovoriť veľa. Viac informácii: detská obuv KEEN.

Najlacnejšia detská obuv v našej predajni je značka RenBut. Ceny detských topánok začínajú na 8 eur. Obuv pre tínedžerov a staršie deti je drahšia. Topánočky Ren But sú väčšinou plátené a umožňujú detskej nohe veľmi dobre dýchať. Obuv pre najmenších je pretkaná vzormi futbalistov, alebo námorníkov, dievčenské verzie majú našitých motýlikov, prípadne kvetinky.

Gumáčiky do školy aj za upršaného počasia

Detské farebné gumáky vyrába slovenská firma z Partizánskeho – Novesta. V Shooos máme k dispozícii zelené, žlté, červené a modré detské gumáky. Novesta má s gumákmi veľké skúsenosti, pretože vyrába pracovnú obuv už niekoľko desaťročí.

Detské gumáky vyrobili z prírodného materiálu, zvršok a podošva je z prírodného kaučuku. Podšívka je zo stopercentnej bavlny. Detské nôžky v bavlnke nie je iba fráza, ale pri Novesta realita.

Jemná pokožka detí sa dostáva do kontaktu jedine s prírodnými materiálmi. Obuv výborne absorbuje pot. Na zadnej strane gumáčikov sú reflexné prvky na zvýšenie bezpečnosti za nepriaznivého počasia a pri zlej viditeľnosti.

Detské topánky shooos

© SHOOOS