0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Detská obuv Keen

15.3.2013 13:58

 

 
Obuv Keen pre ostatných :).
 
Americké topánka KEEN sú na trhu asi 10 rokov. Za tento čas sa vypracovali na lídra v outdoor obuvi a zároveň predávajú svoje produkty po celom svete. Len v Prahe majú dva monobrandové obchody, po celom Česku ich je viac. Na Slovensku predávame topánky KEEN my v Shooos.sk.
 
Čím to je, že tieto pomerne drahé topánky sa stali za krátky čas vychytené na verejnosti? Keen vedia robiť kvalitné topánky. Podľa nás k popularite obuvi Keen prispelo týchto päť vecí:

Kvalita

Topánky Keen sú veľmi kvalitné. Od podrážky, až po celkové prešitie topánky. Obuv Keen, ktorá sa predáva u nás v Shooos.sk, je väčšinou kožená. Koža je veľmi trvanlivá a tiež dobre vyzerá. Textilné vnútro topánok sa prispôsobí nohe a z Keen nám hovoria, že ľudia, ktorí si obujú ich topánky už iné nechcú nosiť. K tomuto bodu sa pripája starostlivosť o zákazníka. Keen je in.

Pohodlie

Obuv Keen je pohodlná, ale vyskúšať to musíte až sami. Navštívte obchod Shooos.sk na Karpatskej ulici v Bratislave a pre vaše ratolesti sa tu niečo nájde.

Ochrana

Topánky nesmú byť len pohodlné, ich základnou funkciou je ochrana vašich chodidiel, prstov a nôh celkovo. Obuv KEEN je typická zhrubnutou gumou v prednej časti topánky, ktorá predovšetkých chráni prsty na nohách, pri zakopávaní a podobne. Okrem prstov treba pozerať na ochranu  klenby. Lepšie sú topánky s tvrdou podrážkou, ktoré klenbu držia ako määké poddajné. Vyplatí sa to! Deťom sa nezväčšia problémy s chrbticou. Práve tie môžu vzniknúť kvôli nekvalitnej obuvi.

Ekológia

Topánky vyrábajú z prírodných materiálov. Veľa súčastí obuvi je recyklovaných. Hovorí to všetko o postoji firmy, ktorá sa zameriava na ochranu prírody, aktívne ju podporuje. KEEN tiež podporuje ľudí, ktorí sa ochrane životného prostredia aktívne venujú.
© SHOOOS