0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Dr. Martens: Nový dizajn trojdierkových 1461

Uplynulo už šesť desaťročí odkedy ikonická 3-dierková topánka prvýkrát zišla z výrobnej linky. Nové prevedenia obohacujú model Dr. Martens 1461 ako jednu z najvšestrannejších a najvýraznejších siluet pre budúcu generáciu fanúšikov Dr. Martens.

Kultová klasika už šesť desaťročí: topánka 1461 je definovaná svojou vzduchom odpruženou podrážkou DMS. DM klasiky z hladkej kože boli najskôr robustné a prišité na odolnej podrážke BEN. Topánky DM 1461 Ben sú vyrobené zo známej hladkej kože v čiernej alebo bielej farbe a sú obsahujú detaily inšpirované turistikou. Uchovávajúc si odolnú konštrukčnú DNA, Martensky 1461 Ben sú vybavené šnúrkami, ktoré zaujmú vďaka výrazným čipkám v limetkovo zelenej a oranžovej farbe.

Ďalšou novinkou je  takzvaná “bouncing sole” s radikálnym dopadom. V minulej sezóne predstavila značka Dr. Martens inovatívnu podrážku Iced Sole, aby obohatila svoju zbierku Originals. Túto sezónu v tom bude pokračovať a predstaví nové sezónne farby. Priesvitná podrážka odhaľuje a vylepšuje charakteristické DM žlté prešívanie. Každá edícia je vyrobená z hladkej kože v modrej, khaki šedej alebo bielej farbe a je zakončená očkami a šnúrkami príslušnej farby.

Nakoniec v auguste prináša Dr. Martens novú prémiovú kožu tejto sezóny. Abruzzo je hladká voskovaná koža so saténovým leskom a bude k dispozícii v čiernej alebo hnedej farbe. Model 1461 Abruzzo je vybavený kontrastným zadným popruhom, vrúbkovaným lemom a rebrovanými očkami. Kolekcia Abruzzo je prevratná a rafinovaná od hlavy po päty. Sedí na vzduchom odpružených podrážkach s rozpoznateľným žltým prešívaním.

© SHOOOS