0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Exkluzívne a limitované adidas Originals!

Pridali sme na stránku 150 až 200 nových modelov tenisiek adidas Originals. Ide o limitované a exkluzívne modely, ktoré nájdete veľakrát iba v Shooos.sk! Pozrite sa:
PÁNSKE NOVINKY ADIDAS >>
DÁMSKE NOVINKY ADIDAS >>
Superstar - 60 modelov!

Superstar - metalické s boost podrážkou

60 modelov adidas Superstar. Tenisky adidas Superstar prežili niekoľko desaťročí bez zmeny. Tá prišla až teraz. Maximálne pohodlie zabezpečuje medzipodrážka BOOST. Metalické aj klasické modely nájdete samozrejme v SHOOOS! 
SUPERSTAAAAR POZRI >>
Ultra boost - top ponuka, pozri si ju aj ty

Ultra boost čo vracia energiu

Ultra Boost Uncaged - bežecké a zároveň fashion tenisky. Z jedného dielu bezšvovej tkaniny. Medzipodrážka boost™, ktorá pri dopade obnovuje energiu. Zvršok Primeknit mení tvar podľa ohýbania chodidla.
ULTRABOOST - INŠPIRUJ SA >>
VYskúšajte Stan Smith BOLD

++ Stan Smith ++ boost ++ bold ++ 

Klasická silueta + boost™ podrážka, metalické farby, limitované a exkluzívne modely, alebo hrubá podrážka ala Puma Creepers. Vyberte si, co sa Vám najviac hodí k outfitu. Prípadne aj celé tenisky z jedného kusu kože.
PONUKA STAN SMITH >>
Reebok Classic - páčia sa aj Vám?

sestrička adidas = Reebok

... a z Reebok najmä Reebok Classic Leather - teda oživené klasické siluety z 80-tych a 90-tych rokov. Na tenisky na obrázku Mišo vraví, že keď sa Vám už tieto nebudú páčiť, zatvára obchod. Môžu byť?
PÁČIK NA REEBOKY? >>
© SHOOOS