0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Flip-flopy Havaianas – máme ich jediní na Slovensku

Dúfame, že leto bude prekrásne slnečné. Dôsledkom nášho očakávania je naskladnenie žabiek značky Havaianas. Zatiaľ máme presne 21 modelov. Už nemusíte chodiť do zahraničia, alebo si ich objednávať zďaleka. Flip flopy Havaianas si teraz dojdite vyskúšať do Shooos na Karpatskú č. 3 v Bratislave.

Celá ponuka flip flopov Havaianas na Shooos.sk

Flip-flopy brazílskej firmy, ktoré sa rozšírili po celom svete oslavujú tohto roku 50-te výročie vzniku. V roku 1962, v dobe vzniku legendárnych Botasiek v Zlíne sa začali objavovať medzi hipíkmi aj brazílske žabky.

V 60-tych rokoch sa Havaianas natoľko rozšírili, že neodmysliteľne patria k plážovej a americkej kultúre, ku Kalifornii, Havaju a surfovaniu. Dnes už zľudoveli natoľko, že podaktorí ľudia volajú flip-flopy havajkami. V ponuke Shooos máme najmä modely Havaianas Brasil Logo, Havaianas Top a Havaianas Slim. Všetky v rôznych farebných variáciách + niektoré ďalšie modely.

Havaianas Brasil Logo

Model Brasil logo má na pevnej šnúrke s ryžovým vzorom typický nápis „Havaianas“, vedľa ktorého je vytlačená brazílska vlajka. V ponuke máme flip-flopy na obrázku.

Flip flopy Havaianas Brasil Logo

Havaianas Top

Ide o väčšinou jednofarebné modely pestrých farieb. Sýto červená, limetová, čisto biela, čierna, alebo oranžová. V tejto farbe je aj nápis na šnúrkach, prípadne logo. Opäť viac povedia obrázky.

Flip flopy Havaianas Top

Havaianas Slip

Havajky s úzkym prúžkom na nohy. Tieto sú v krásnych farebných kombináciách. Opäť pozrite sami:

Flip flopy Havaianas Slip

© SHOOOS