0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Obuv Palladium - najlepšie funkčné mestské topánky

27.6.2012 12:59

Začiatkom júna sme ako jediní na Slovensku doviezli imidžovú obuv značky Palladium. Sú to väčšinou členkové, veľmi kvalitné topánky, pôvodom z Francúzska. Viac obrázkov Palladium z našej ponuky.

Obuv Palladium začala od roku 1947 využívať v púštnych podmienkach pohoria Atlas a Severnej Afriky Francúzska cudzinecká légia. Viac o légii a obuvi Palladium.

Kvalita topánok sa osvedčila a značka prežila dodnes. Vyprofilovala sa z nej kultová mestská obuv. V botách Palladium môžete bezpečne objavovať tajomné nástrahy mesta a jeho nepreskúmaných priemyselných štvrtí. Pozrite si obrázky kolekcie nižšie. Ak máte záujem pozrieť si novinky o obuvi Palladium Boots, sledujte kategóriu článkov o Palladium Boots

Prečo sú Palladium najlepšie, ako sa píše v názve článku? Odpoveď je jasná. Nestoja 200€ ako Timberland, alebo Dr. Martens. Nevážia jeden kilogram ako vyššie spomenuté topánky, ale majú extra ľahkú podrážku. Zároveň sú nepremokavé, vodeodolné, disponujú membránou. Majú kvalitné dizajny, kolaborácie a limitované edície, Francúzi sa o svoju značku starajú a hýčkajú si ju. Niektoré modely sú zateplené a nepôsobia takým robustným dojmom ako niektoré zimné Boots.

Tá pestrosť a ľahkosť z celej ponuky doslova sála. Vy junebadáte na obrázkoch nižšie?

Topánky Palladium

Topánky Palladium

© SHOOOS