0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Tenisky NMD - nové prekrásne modely - pozrite

Od svojho debutu v roku 2015 resp. v roku 2016 séria NMD značky adidas Originals určila tempo moderného dizajnu obuvi, spájajúc klasické prvky dizajnu športovej obuvi dvadsiateho storočia s neodolateľne modernou estetikou, ktorá spája minulosť a súčasnosť a vytvára budúcnosť. Každá nová vlna NMD zostala verná tomuto princípu a ani posledné NMD sa teda vôbec nelíšia. 

Pozrite si tenisky adidas NMD na SHOOOS:

● Tenisky adidas NMD

● Výpredaj adidas NMD

● Pánske tenisky adidas NMD

● Dámske tenisky adidas NMD

● Tenisky adidas NMD_R1

Ako už bolo povedané v mnohých blogoch a na mnohých fórach, tenisky adidas NMD sú najúspešnejšie tenisky posledného desaťročia. Niektoré modely pravidelne ocenili #1 teniskami roka. Aj keď dnes už pôvodný OG model najskôr nikde nedostanete, viaceré kolaborácie NMD sú k dispozícii ešte aj dnes a čo vieme (nechajte sa prekvapiť) - adidas s modelovou radou NMD počíta aj do budúcna. Máte sa na čo tešiť. 

Tenisky NMD adidas vyrobil v neskutočnom množstve variácii. Vyšli pravdepodobne všetky farebné kombinácie. Zároveň sme mali k dispozícii modely s rôznymi typmi zvršku (či už primeknit, alebo látkové, či sity socks modely, alebo ešte lepšie boli pravdepodobne modely NMD Racer). Okrem zvrškov a farieb sa Nemci pohrali tiež s materiálmi: Poznáme GTX (Gore-Tex) tenisky NMD, poznáme NMD-čka z kože, semišu, alebo nubuku. Keby ste chceli toto množstvo ešte osviežiť, prakticky nemáte kam zájsť. Nevadí, adidas zmenil aj podrážku. Niektoré NMD osadil klasickou podrážkou, niektoré ju majú z vulkanickej gumy, niektorú dokonca turistickú podrážku Contagrip. A čo kolaborácie? Čítajte nižšie:

adidas NMD

Kolaborácie x adidas NMD

Podobne ako každá teniska, aj NMD sa stali bestsellermi cez influencerov a kolaborácie ku každodenným zaujímavým príležitostiam. Tu sú najzaujímavejšie kolaborácie adidas NMD za posledné obdobie:

● Star Wars x adidas NMD - Pack, ktorý obsahuje krásne NMD R1. Čierny model obsahuje nápis a heslo Darth Vadera  "Join me and we can rule the galaxy". Zelené tenisky NMD zas poukazujú na heslo Yodu "Do or do not. There is no try"
● atmos x adidas NMD R1 - Celočervené tenisky s červeným boostom. Na zvršku boldom nápis adidas. Jednoduchá, pekná, monochromatická verzie "triple red".
● adidas NMD Neon "Signal Green" - Neónovo zelené tenisky adidas NMD_R1. Vyššie uvedené sme v Shooos nemali, zato verzia NEON pristála aj na náš stôl. Netradičný boost s čiernymi pásmi.
● adidas NMD x 'Star Wars' - Model NMD R1 vo farbách Stormtrooperov. Ku každej teniske nápis a odznak Stormtrooperov. Obľúbená kombinácia. Na šnúrkach vyrazený nápis "Star Wars"

adidas NMD

© SHOOOS