0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Nová generácia Dr. Martens: Vyššie podrážky, nové štýly

Táto nová kolekcia obsahuje odvážne kombinácie ikonických siluet, ktoré dokazujú, že s klasickými siluety Dr. Martens sa dajú donekonečna obmieňať. Hneď na prvom mieste je dvojica topánok z kolekcie Patent Croc Emboss - jedny z najúspešnejších topánok minulej sezóny sa vrátia v júli a vynikajú svojou jasne bielou farbou.  

Klasické 8-dierkové Martensky 1460 a 3-dierkové Dr. Martens 1461 zaujmú faux-croc vzorom a svojim leskom. Ostávajú pritom aj naďalej verné pôvodnej odolnej konštrukcii, postavenej na podrážke so vzduchovým odpružením a obsahujú tiež klasické žlté prešívanie. Tieto prepracovania, doplnené o zodpovedajúce biele očká a šnúrky, sú dokonalým bielym plátnom pre vyjadrenie sa.

Ako ďalšie prichádzajú v júli nekompromisné Polka Dot Martensky, ktoré zahŕňajú kolekcie platforiem Original a Quad Retro. Táto pôsobivá potlač je novinkou sezóny. Kombináciou bodiek a pruhov vzdáva hold ikonickému vzoru s drážkovanou podrážkou. Ďalším prírastkom do zbierky originálnych Martensiek sú Dr. Martens 1460 - obzvláštnené čiernymi bodkami a taktiež model 1461 v bielej farbe. Oba modely majú klasickú podrážku Smoke DMS a vyznačujú sa neprehliadnuteľným žltým prešívaním.

Jeseň sa bude niesť v znamení kvetinovej potlače inšpirovanej 90. rokmi. Milovníci Dr. Martens dokazujú, že kvety nemusia byť iba jemné. 5 vlastných Martens kvetinových výtlačkov z minulosti a súčasnosti sa zmiešali na odolnej koži. Toto kombo obsahuje Wanderlust, Wild Floral, Victorian Flowers, Pansy Fayre a Ditsy Floral potlač. Dr. Martens 1460 Pascal a Sinclair si zachovávajú všetku základnú konštrukčnú DNA so žltým prešívaním a klasickými pútkami na päte. 1460 Pascal má aj ikonickú vzduchom odpruženú podrážku DMS a model Sinclair je obsahuje vyžšiu podrážku Quad.

Finálna  kolekcia pridáva ďalšie výrazné odtiene z nášho Dr. Martens archívu na vylepšuje tak kolekciu Originals. Okrem základných farieb uvádza kolekcia AW21 farby ako sú Pine Green a Mid Blue v na klasickej siluete 1460 Pascal. Klasická zrnitá koža DM - Virginia prináša pocit pohodlia od prvého kroku - takže ich môžete nosiť naplno od prvého obutia. Verný našej pôvodnej konštrukcii, model 1460 Pascal obsahuje podrážku Trans DMS a je zakončený pätkou AirWair a okamžite rozpoznateľným žltým prešívaním.

© SHOOOS