0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Novinky: Palladium Boots!

9.11.2014 9:03

Kvalitné kožené a zateplené, nepremokavé topánky francúzskeho pôvodu. Palladium Boots zahrejú a super vyzerajú. V týchto topánkach Vám chladno nebude. Veria tomu aj niektoré hollywoodkse hviezdy ako Brad Pitt a iní.

Novinka č.1 - Recyklované nepremokavé topánky Palladium

Palladium Boots (inak podobne ako ostatné veľké firmy najkôr kozmeticky a neskôr snáď aj s plnou gurážou) prisupuje zodpovedne k životnému prostrediu a do svojich kolekcii začínajú zaraďovať aj recyklovateľné výrobky. O to potešiteľnejšie, že týmito recyklovanými topánkami sú Palladium Pampa. Kolekcia dostala príznačný názov Palladium Earth. Obuv z tejto série vyrobili z deviatich recyklovaných plastových fliaš a topánky sú -  nepremokavé.

Novinka č. 2 - Kolekcia Palladium Boots Pride

Asi na každom území, aj vo Francúzsku majú ľudí, ktorí sú proti všetkému, najmä však proti slobode ostatných. Týchto ľudí by najradšej obmedzili na všetkom, aj osobných právach. Viď ko-kotleba a Magiát vo svojich vyhláseniach a podobné im rovné skupiny. O to krajšie a zvučnejšie vyznie snaha a podpora veľkých firiem pre marginalizované skupiny, ktoré si podporu zaslúžia. Aspoň niekto na nich nepozerá zase raz krivým pohľadom. 

Kolekcia Pride x Palladium, je po boku Pride x adidas Originals, alebo Pride x Converse to najlepšie, čo si môžete na našich stránkach kúpiť.

Novinka č. 3 - Kolekcia Palladium Pampa x SC Camper

Ide o tohtoročnú novinku: Pampa Sportsuff  v prevedení Camper. Obuv je komplet waterproof = disponujú vnútronou vodotesnou membránou, vodoodpudivou úpravou zvršku topánky a vklinenému jazyku, ktorý zabraňuje vniknutiu vody do obuvi cez šnurovanie. 


ZVRŠOK: nepremokavá topánka vyrobená z kože na vampu, jazyku a päte / šnúrka v semišu / štvrtinách a golier z textilu

PODŠÍVKA: horná podšívka z 90% bavlny, 10% polyesteru; spodná podšívka zo 100% polyesteru

VLOŽKA: vysekávaný EVA + pätový kalíšok / obal zo 70% repreve a 30% polyesteru

Palladium Boots Palladium Boots lookbook Palladium Boots imidz

© SHOOOS