0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Obchod s obuvou – inšpirácia

Ocenili by ste, aby takto vyzeral náš nový obchod? Shooos.sk a náš showroom na Miletičovej č. 5 existuje už skoro tri roky. Za ten čas sme zažili jedno sťahovanie do väčších priestorov (tentoraz aj s výkladom), premiestnenie skladu, lákanie nových zákazníkov a dodávateľov a všemožné akcie.

Po troch rokoch nám je už aj „nový“ priestor malý a premýšľame nad niečím atraktívnym, čo vyrazí dych miestnej komunite „hipsterov“ a nám spríjemní život. Miesto, kde by ste sa radi zastavili, pobudli chvíľu na káve a zároveň zrkadlilo stav našej duše.

Palladium boots - nižšie je inšpirácia z obchodov tejto francúzskej obuvi. Radikálny mestský dizajn, urbánne a suburbánne prostredie. Postmoderná, rozpadnutá industriálna fabrika a kompex tovární. Čo lepšie si na takéto fotenie, prípadne obchod môžete želať?

Našou veľkou inšpiráciou je a zostáva výborný fashion brand vo svete a tým je obuv Palladium. Pozrite sa, ako vyzerajú niektoré monobrandové obchody Palladium. Žiadne hranie sa na krásu a priestory vyzerajú výborne. Fotky nižšie hovoria za všetko:

obuv palladium Boots obuv palladium Boots obuv palladium Boots obuv palladium Boots

© SHOOOS