0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Palladium Boots - Chuck Taylor topánok

26.4.2016 17:16

Tenisky medzi topánkami. Aj to sa dá povedať o francúzskej ikone a klasickej značke - Palladium Boots. Ide o pôvodne vojenské topánky, dnes vhodné do urban prostredia. Tenisky preto, že sú náramne pohodlnné a výborne sadnú.

Keďže ide opäť o kultovú záležitosť, v Shooos.sk máme zhruba stovku modelov obuvi Palladium Boots.

Firma Palladium vyrába dnes kultové boty Palladium Boots Alpha Industries. Tieto sa nám zvyknú rýchlo vypredať, tak prípadne sledujte web v septembri a októbri, keď máme aj v predajni aj na stránke zavesených niekoľko modelov.

Okrem brandu Alpha Industries sú Palladium jemne military ladené topánky. Ak sa pohybujete v prašnom prostredí, v lete, oceníte veľmi priedušné topánky Palladium Baggy, alebo Palladium Pampa, všetky v plátených verziách. Ich nevýhodou je, že rýchlo premoknú, avšak priedušnosť v letných 40-tkach oceníte. A pritom zostanete štýloví! 

Tak ako tenisky znamenajú synonymum pre tenisky Converse a niekto si pod botaskami predstaví rovno Conversky, alebo adidasky sanonymum modelu topánky býva práve Palladium. Obuv Palladium si za viac ako 70 rokov svojej existencie vybudovala toto postavenie v celej západnej Európe. Na Slovensko sa dostali tieto francúzske topánky Palladium až prednedávnom. Zato si však nachádzajú stále rýchlejšiu cestu k vernému zákazníkovi a každý zimný deň na ulici nejaké postrehnete. 

Zimné Palladium Boots sú totiž okrem jednoduchého dizajnu veľmi praktické. Pevná špica zabráni zraneniu a zároveň ochráni Vaše prsty na nohách. Gumená podrážka sa nerozláme a zároveň ju vyrobili z ultra ľahkej gumy, vnútro topánky býva pri zimných modeloch krásne zateplené ovčou kožušinkou a zvršok? Zvršok je waterproof (iba pri modeloch, ktoré to majú v názve) a do bot Vám teda nezatečie. Prispieva tomu i taká drobnosť, ako zošitie jazyku s telom topánky. Vyskúšajte Palladium Boots sami.

Palladium - nepremokave topanky

© SHOOOS