0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Palladium Boots - plusy a mínusy topánok

26.4.2016 18:02

Tu sú popísané niektoré vlastnosti Pallaidum Boots, na ktoré sa oplatí prihliadnuť, keď sa chystáte do tejto obuvi investovať. Podľa nás poskatujú oveľa väčší komfort oproti iným značkám a preto sme sa ich rozhodli aj sami predávať. Sú funkčné a dobre vyzerajú. Ponuka v Shooos.sk: Palladium Boots

Topánky sú ľahučké. Pôsobia ťažšie, špička je spevnená, napriek tomu Vás po chytení do ruky prekvapia ľahkosťou.

Gumená podošva. Podošva je 100% vulkanizovaná. Teda je trvácnejšia, oproti umelinám. Pikoškou je, že až donedávna sa robila u majstrov v Noveste, ktorí s gumenými výrobkami (čižmami a spol.) majú viac skúseností.

Zvršok v prípade potreby zahnete. Tenisky si môžete obúvať na viac rôznych spôsobov. Uši môžete nosiť sklopené, ako vidíte na obrázkoch k produktom. Alebo v prípade zimy, či sa Vám viac hodí, možete ich nosiť vytiahnuté na lýtkach. Ďalej môžu byť zašnurované až povrch, alebo ležérne rozviazané s jazykom vonku. Široká variabilita jedných topánok, ktorú oceníte podľa počasia a imidžu.

Chránia prsty. Gumená podošva v prednej časti topánky plynulo pokračuje a jemne zakrýva prsty. Ak teda aj zakopnete, guma na špici náraz rozloží ďalej a prsty sa nezrania. Opät ide o typický a funkčný prežitok francúzskej légie. Palladium Boots sú vhodné na objavovanie skrytých tajomstiev stratených prímestských zón a továrni. Urban obuv, ako má byť.

Výborne sadnú. Napriek vojenskému vzhľadu nie sú Palladium masívne topánky. Nohy budete mať ako v papučkách. Koža sa prispôsobí tvaru nohy a šnurovanie pevne obopne celé chodidlo po členok vo všetkých jeho častiach.

Kvalitná vložka, opora klenby. Celkový dojem z obuvi Palladium zlepšuje kvalitná anatomická vložka, ktorá drží klenbu nohy. Vy máte lepší kontakt s povrchom na ktorom sa pohybujete a zároveň sú Vaša chrbtica a kĺby menej namáhané.

Pomer cena/výkon. Oproti Timberlandom, alebo Martenskám, či inej zimnej obuvi nájdete v Palladium Boots topánky, ktoré mnoho vydržia, zohrejú Vás a prakticky s nimi prejdete kilometre v mestkom teréne a zároveň sú o triedu lacnejšie ako vyššie spomenutá obuv. 

Obuv Palladium

© SHOOOS