0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Ponožky ako darček? Dr. Martens, Stance a Happy Socks

Vianoce by neboli Vianocami bez ponožiek. Každý už dostal aspoň raz v živote jeden pár. Nemusia to byť zrovna bambusáky. Máme tu pre Vás niečo lepšie. Pre punkerov sú to nepriestreľné ponožky Dr. Martens v pekných baleniach. Pre štýlových mladých chlapcov ponožky Stance a pre neskrotných optimistov švédske Happy Socks. 

Tu si môžete kúpiť produkty z lookbookov:

Ponožky Dr. Martens

Švédske Happy Socks

Americké Stance

Španielsky Smartwool z merina

Dr. Martens nielen pre rockerov

Pre fanúšikov Dr. Martens tu máme ich najobľúbenejšie troj-balenie ponožiek v troch variáciách. Čierne so žltým symbolom kríža, čierno-červené s pásikmi, alebo čierne s bordovou špičkou a pätou. 

Ponožky Dr. Martens sú hrubšie a vlnené. Viete prečo? Na prvý pohľad a pre nezvyknutého jedinca sú práve Martensky trošku ťažšie na roznosenie. Mnoho ľudí sa nám zvykne sťažovať, že ich kde-tu, sem-tam tlačia. Dr. Martens však robia z prasačej, či vegánskej kože. Čo to znamená? Prispôsobia sa vašim (aj neforemným) členkám a chodidlám. Práve jemné tlstejšie ponožky im v tom zvyknú napomôcť. Naša rada tak znie: Dr. Martens kupujte spolu s ponožkami. Pokiaľ máte doma spolubývajúceho, dieťa, ženu a frajerku, ktorá disponuje Martenskami, skúste jej dopriať aspoň jedny ponožky totožnej značky.

Happy Socks v darčekových, krabicových baleniach

Švédska značka Happy Socks, ktorá je na trhu od roku 2008, ponúka svojim zákazníkom plavky spodné prádlo a ponožky. My Vám tieto Vianoce prinášame ponožky inšpirované rockovými legendami The Rolling Stones a liverpoolskou kapelou The Beatles. 

Ponožky ako Vianočný darček

Darčekové balenie šiestich párov ponožiek pre tých náročnejších alebo ponožky s motívom kapiel určite urobia radosť pod stromčekom každému. Ponožky si tiež môžete kúpiť samostatne. 

Okrem balení pre hudobníkov Vám ponúkame ďalšie vkusné gift boxy. Máte možnosť vybrať si krabice s dvoma, tromi, štyrmi, alebo šiestimi ponožkami ku rôznym príležitostiam v roku.

Ponožky ako Vianočný darček

Americké ponožky Stance sa preslávili vďaka spoluprácam

USA=NBA, najpopulárnejší šport na americkom kontinente (asi po bejzbole:) Podobne ako batsketbalová liga je pre Američanov športom číslo jeden, to isté sú ponožky Stance pre milovníkov lifestyle. Spolupráca Stance a NBA je asi najviditeľnejšou spomedzi mnohých ďalších kolaborácii. 

Vyberte si kolaboráciu s Star Wars, Stance s Darth Vaderom, rockovými hviezdami Ramones, alebo mnohé ďalšie. Stance s ikonickým našitým logom ponúkajú okrem množstva pekných dizajnov kvalitu, ktorej môžu slovenské ponožkové firmy závidieť.

Ponožky ako Vianočný darček

Najpríjemnejší na dotyk je Smartwool z merina

Pokiaľ by ste chceli pestré ponožky pre športovcov, vyberte si z ponuky Smartwool. Jemné ponožky disponujú horskými a lyžiarskymi motívmi a oproti ostatným menovaným majú viac neporovnateľných výhod:

  • - Sú z merino vlny, zahrejú

  • - Sú tenučké a výborne sa prispôsobia nohám

  • - Disponujú pestrou škálou vzorov

  • - Ani po viacerých dňoch používania nezapáchajú

© SHOOOS