0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Revolúcia vo vrecku = Secrid

Vo vrecku sa začína lepší svet. Písal sa rok 2009, keď v Holandsku spoločnosť SECRID vyvinula revolučný výrobok a predstavila ho na trhu.

SECRID vdýchol nový život do starých remesiel. Prišli s novým druhom peňaženky. Takou peňaženkou, ktorá má patentovaný systém kliknutia a ochráni vaše peniaze pred nežiaducou RFID komunikáciou, zatiaľ čo si ponecháva štýl a svoj jedinečný štíhly tvar.

Hliníkový Cardprotector, ktorý je srdcom každej peňaženky SECRID je zároveň aj ich najnákladnejší model peňaženky. S patentovaným posuvným systémom, ktorý dokáže uchovať až 6 kariet, máte všetko k dispozícii s jedným jednoduchým posuvným pohybom. Navyše, jadro zabráni aby sa vaše karty ohýbali alebo lámali.

Každá peňaženka SECRID môže byť prispôsobená vášmu štýlu keďže ponuka je pestrá a nechýbajú ani kombinácie rôznych materiálov. Z reálnej kože, zdobené, kovové alebo matné. Táto peňaženka je vhodná pre všetkých.

S koženým krytom, ktorý doplní jadro (Cardprotector) môžete mať kedykoľvek k dispozícii ďalšie karty, účty alebo hotovosť.

Vo značke SECRID kombinujú staré skúsenosti s modernými technikami a sú inšpirovaní k tomu, aby zostali na čele inovácií. Každá peňaženka je jedinečná a premyslene vyrobená.

Výber peňaženiek SECRID nájdete v našej exkluzívnej ponuke na Shooos : . Peňaženka SECRID robí skvelý darček blízkych, alebo dokonca aj pre vás!







© SHOOOS