0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Run Star Hike a Motion sú najnovšie novinky z Converse

Run Star Hike a Run Star Motion vo všetkých farebných kombináciach a variantoch si môžete objednať online na Shooos. Toto sú novinky roka 2022 zo značky Converse

Pena CX sa stala pohonom úplne nových Run Star Motion. Pozadu nezostali ani ikonické Weapon a Chuck Taylor All Star. Zoznámte sa s novinkami na čele s modelom, ktorý vznikol v spolupráci s A-Cold-Wall*

Je čas vydať sa na ďalšie dobrodružstvo a nové Converse CX by pritom nemali chýbať. Nový rad CX je prispôsobený pohybu a zaistí ti maximálne pohodlie na každom kroku.

„V Converse sme nesmierne pyšní na cestu, ktorú sme od nášho vzniku ušli. Hráme sa s možnými inováciami a designmi a tie nám postupne otvárajú priestor pre ďalší rast. Neoddeliteľnou súčasťou nášho úspechu je počúvanie prianí zákazníkov a práve preto sme sa tentokrát zamerali na čo najväčší komfort”, hovorí Phil Russo, viceprezident globálneho dizajnu a inovácií značky Converse. Tím experimentoval nielen s novými materiálmi, ale aj s vizuálnou stránkou tenisiek. Výsledkom je kolekcia s futuristickým nádychom na čele s novými Run Star Motion.

V Converse vyvinuli celý set nástrojov, ktorý zaistí maximálny komfort počas celého dňa. Najdôležitejšiu úlohu zohráva pena CX, ktorú zabudovali do podrážok všetkých modelov v kolekcii. Pena minimalizuje nárazy pri chôdzi a predchádza opotrebovaniu topánky. Spolu s novým strečovým materiálom obopne chodidlo zo všetkých strán a uľahčí obúvanie a vyzúvanie.

Keď sa inovácia spojí s tradíciou

Patrí Run Star Hike medzi tvojich favoritov? Potom si nepochybne obľúbiš aj nové Run Star Motion. Telo topánky sa nezmenilo, ale vyvýšená podrážka si prešla materiálovými aj vizuálnymi zmenami. Teraz je doplnená o kombináciu pien CX a EVA a výrazné vonkajšie detaily vytvorené pomocou nového gumového prevedenia.

Spomínaš si ešte na model Weapon? Vracia sa späť do hry! Weapon CX predstavuje moderný twist obľúbeného modelu z osemdesiatych rokov. Originálna technológia Y-Bar sa spája s novou penou CX a spoločne ti poskytnú potrebnú stabilitu pre tie najlepšie výkony.

V kolekcii nesmie chýbať ani Chuck Taylor All Star CX predstavujúci inovatívny pohľad na ikonické siluety. Strečové telo, podrážka z peny CX a gumový pás, ktorý je obohnaný okolo podrážky. Presne takto je možné ľahko popísať nové All Star CX.

© SHOOOS