0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Urban Market + Shooos.sk. Super kombinácia dizajnu a tenisiek

27.5.2013 12:48

Vrámci Dní dizajnu a architektúry bude v bratislavskej Starej tržnici prebiehať akcia Urban Market. Ide o prezentáciu „Urban“ značiek a módy. Samozrejmosťou je, že sa tam ocitne aj obchod s obuvou – shooos.sk.

Stretnúť tam môžete našu Martinku. Ukázať Vám naživo chceme českú produkciu tenisiek značky Botas 66. Tieto retro topánky sviežich farieb si budete môcť tiež vyskúšať a kúpiť.

Okrem tejto retro značky pre Vás máme pripravených kopec noviniek. Jednak sú to kolaborácie niektorých väčších teniskových firiem a zopár limitovaných edícii. Prídite nás pozrieť. Kto by na Urban Market nemal možnosť zavítať počas víkendu, radi ho privítame v obchode Shooos na Miletičovej ulici č. 5. 

V Shooos.sk nájdete najnovšie tenisky a topánky. Máme radi mestskú módu a preto ju ponúkame. Kurátorský výber obuvi a oblečenia časom rozkvitol a dnes u nás nájdete cez 5-tisíc jednotlivých modelov. Značky? Stále veríme svetovým gigantom, ale tiež drobným, lokálnym producentom. Snažíme sa tiež ponúkať to, čo na Slovensku nenájdete a je to niekoľko vybraných udržateľných značiek.

Tenisky VANS

Najväčšiu ponuku máme od teniskového obra: adidas Originals. Tenisky adidas patria do šatníka každého človeka. Drahšie a limitované modely si vyskúšate práve u nás. 

Converse - nezadržateľne valiaca sa lavína slobody a tolerancie. Tenisky sú klasikou, ktorá ovplyvnila množstvo subkultúr a generácie ľudí. 

Vans - Oproti Converse mladá značka Kalifornských skateboardistov. Skutočne? V roku 1966 jazdili Vaši dedovia a ikony skateboardu. Jazdci si značku prispôsobili pre seba. Dnes je Vans slobodnou firmou, ktorá časť svojej miliardovej produkcie vyrába stále v USA.

Palladium Boots - Francúzska cudzinecká légia je známa kadečím, ale jej topánky promujeme snáď len my. Funkčná, veľmi ľahká obuv, v dobrej kvalite a priaznivej cene. Alternatíva Timerland a iným zimným značkám. To je Palladium Boots.

Dr. Martens - Martensky, doc Martens, anglické vysoké topánky. Kultové bagandže rokových hviezd, punkerov, symbol Anglicka. Najväčšiu ponuku Dr. Martens nájdete viete kde? V Shooos.sk

a mnohé ďalšie. Prídite, neobanujete. Svet tenisiek patrí nám a radi Vám ho ponúkneme.

© SHOOOS