0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Shooos tipy: Norba a Birkenstock

V dnešnom blogu sme si pre vás pripravili pár tipov my aka srdce a esencia nášho tímu, ak to tak môžem skromne nazvať. Moje meno je Katka a už pár mesiacov sa úpenlivo snažím napísať niekoľko životaschopných blogov / pracujem na najnovších shooos blogoch.

Spolu s Hankou, ktorú už určite mnohí poznáte z instagramových fotografií, a ktorá stojí nielen za chodom instagramových a facebookových príspevkov, ale taktiež za ich fotografickým a umeleckým obsahom, sme si pripravili niekoľko osobných tipov, o ktoré by sme sa s Vami rady podelili.

Hanka: Legíny a topy Norba Clothing

Aký produkt by si tento mesiac odporučila naším zákazníkom?

Dievčatám/ženám by som na máj odporučila Norba Clothing top v čiernej alebo aj v iných farbách

Čím špeciálnym ťa tento produkt zaujal?

Tento top je veľmi elastický a prispôsobí sa každému typu postavy. Zároveň sa mi páči filozofia tejto značky (Norba Clothing), ktorá si zakladá tom, že sa v ich oblečení ženy cítia ako vo vlastnej koži. Norba oblečenie je vyrábané ženami, ktoré rozumejú ženským potrebám a je veľmi prispôsobivé pre všetky postavy.

Aké sú jeho špecifické vlastnosti, prípadne čím je tá značka pre teba zaujímavá?

Pohodlie je pri nosení Norba Clothing na prvom mieste. Zároveň je však extrémne multifunkčné a je ho teda možné využiť nie len na šport ale aj na každodenné nosenie. Norba topy je taktiež jednoduché kombinovať do formálnejších outfitov napríklad so sakom.

Na akú príležitosť/činnosť by si ho odporučil?

Na ľahké cvičenie/šport/ jogu ale aj na každodenné nosenie ci spoločenskú udalosť

Komu by si tento produkt odporučila?

Pre ľudí čo radi stavia na kvalitné, nadčasové a všestranné výrobky

Katka: Birkenstock Arizona

Aký produkt by si tento mesiac odporučila naším zákazníkom?

Za mňa jednoznačne sandále Birkenstock Arizona. Samozrejme sandále sú v rôznych farbách, no mne osobne najviac pasuje čierna.

Čím špeciálnym ťa tento produkt zaujal?

Najviac ma sandále jednoznačne zaujali svojou neskutočnou pohodlnosťou a štýlovosťou.

Aké sú jeho špecifické vlastnosti, prípadne čím je tá značka pre teba zaujímavá?

Sandále sa perfektne prispôsobia nohe a naviac neničia klenbu. Ani po celom dni ťa z nich nebolia nohy ako z iných sandálov. Na značke sa mi páči, že používa materiály, ktoré sú šetrné k prírode, no zároveň aj k pokožke spotrebiteľa.

Na akú príležitosť/činnosť by si ho odporučila?

Sandále sa hodia na najrôznejšie príležitostí. Hodia sa na každodenné nosenie, ale aj na špeciálne príležitosti . Ja osobne by som si ich určite obula na vychádzku do mesta s kamarátkami alebo ako doplnok k šatám. Perfektne sa hodia na letné slnečné dni, kedy vďaka ich priedušnosti nohy zostávajú voľné a pokožka dýcha

Komu by si tento produkt odporučila?

Všetkým milovníkom pohodlnej a štýlovej obuvi. Zároveň ľuďom, ktorý by najradšej chodili úplne bosí, pretože s týmito sandálmi nadobudnete podobný pocit.

© SHOOOS