0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Street inšpirácia? Na Shooos je k dispozícii magazín L.O.C.K.

Každého pol roka sa v Berlíne organizuje výstava streetového dizajnu a vybraných značiek - BREAD & BUTTER. Festival má už viac ako desaťročie. Inšpirujte sa značkami, ktoré sa predstavili vo viacerých festivalových publikáciách.

PDF L.O.C.K. na stiahnutie (60 MB-pribudne časom...)

BREAD & BUTTER

Medzinárodný veľtrh poskytuje kreatívnu marketingovú a komunikačnú platformu vybraným značkám a dizajnérom zo segmentu, ktorý nemá konkurenciu na celom svete. Podľa hesla „zábava ide ruka v ruke so ziskom," Bread & Butter spája a inšpiruje svet biznisu  s aktivitami, čo majú zmysel. Bread & Butter prezentuje značky komplexne, v súlade s ich individuálnym filozofiu a v rámci svojej vlastnej firemnej kultúry.

Na výstave sa pravidelne zúčastňuje okolo 600 vystavovateľov street, urban fashion, voľnočasovej módy, športového a funkčného oblečenia, najmä originálnych značiek, ktoré majú dušu a schopnosť svetu povedať niečo nové, zaujímavé, inpiratívne.

Vďaka exkluzivite značiek, ktoré prezentuje Bread & Butter si akcia získala uznanie európskeho a svetového textilného priemyslu. Bread & Butter založili v roku 2001. koná sa dvakrát v roku, v januári a v júli. Po Kolíne nad Rýnom sa veľtrh konal v Barcelone a naposledy v Berlíne.

© SHOOOS