0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Naše tipy: Maloja a Onitsuka Tiger

Spolu s naším Shooos tímom sme si pre vás tento mesiac pripravili niekoľko našich osobných tipov a odporúčaní. Keďže náš tím je veľmi rôznorodý, predpokladáme, že si na svoje príde ozaj každý. Náš prvoshooosácky tip odštartuje Mišo a Igor aka centrálna ústredňa riadenia. Poďme sa teda pozrieť aký produkt by nám z aktuálnej ponuky odporučil mozog celej operácie.

Igor Plávka: Onitsuka Tiger Horizonia

Aký produkt by si tento mesiac odporučil naším zákazníkom?

Onitsuka Tiger Horizonia v akejkoľvek farbe

Čím špeciálnym ťa tento produkt zaujal?

Nosím ich už tretí rok a pomaly sa rozpadávajú. Potrebujem nové a najlepšie také, čo sa už osvedčili!

Aké sú jeho špecifické vlastnosti, prípadne čím je tá značka pre teba zaujímavá?

Kľúčové vlastnosti, čím ma zaujali: - krásne tenisky, výborné farebné kombinácie - neskutočne pohodlnné, držia klenbu a výborný pocit počas celého dňa - nie sú to limitované tenisky, ale je ich dokonca menej, keď zvážite, že ich v celej strednej EÚ predáva asi len Shooos - všestranné, nakoľko sa hodia na XY aktivít. Nie sú obmedzené jedným pohybom Značka Onitsuka Tiger patrí pod Asics a predstavuje jej lifestyle odnož. Ide o tradičnú japonskú značku, ktorá je veľmi známa vo svete, o to menej ju však poznajú na Slovensku.

Na akú príležitosť/činnosť by si ho odporúčil?

Na všetky príležitosti okrem veľmi špecifických ako behanie. Ideál do mesta, do práce, do krčmy, ale tiež sa osvedčili na bike a do prírody. Pokiaľ potrebujete všestranné tenisky, v ktorých zvládnete akúkoľvek aktivitu počas celého dňa bez prezúvania, potom Onitsuka Tiger Horizonia je jasná voľba. Už som na ne presvedčil niekoľko kamarátov.

Komu by ste tento produkt odporúčili?

Nie je to produkt pre sneakerheadov, ale pre ľudí, ktorí sú leniví a majú radi pohodlie. Popritom by chceli tenisky, ktoré nebude mať v okolí nikto a farebnou kombináciou sa dokážu zľadiť s čímkoľvek. Pre lenivcov preto, že ide o všestranné tenisky. Pohodlie zabezpečia sami. Nenosil som tenisky, ktoré by lepšie sadli, prispôsobili sa, držali klenbu takým spôsobom ako Onitsuka Tiger.    

Mišo Mládek: Tričko Maloja

Aký produkt by si tento mesiac odporučil naším zákazníkom?

Kratke tricko od nemeckej znacky Maloja

Čím špeciálnym ťa tento produkt zaujal?

Maloja je značka čo mne osobne veľmi páči. Majú prepracované dizajny s odkazom na horskú a voľnočasovú tématiku, a zároveň ňou aj žijú. Mne osobne sa dizajn, ako aj farba daného modelu veľmi páči.

Aké sú jeho špecifické vlastnosti, prípadne čím je tá značka pre teba zaujímavá?

Na koľko sa samozrejme snažia ísť s dobou, daný model je vyrobený 100% z oragnickej bavlny.

Na akú príležitosť/činnosť by si ho odporúčil?

Model na bežné nosenie do mesta.

Komu by ste tento produkt odporúčili?

Ľuďom, ktorí majú radi dizajn s horským motívom a zároveň hľadajú značku, ktorá spĺňa fairtrade podmienky a vyrába veci s udržateľným prístupom.

© SHOOOS