0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Vianočné darčeky pre záškolákov a vysokoškolákov

Zemité farby, pohodlné mestské tenisky, mikina a gate The North Face “Never Stop Exploring”. Čo nám to vraví o mladých ľuďoch, ktorí by sa v nich radi videli? Takýto outfit sa hodí pre záškoláka. Chodby svojej školy pozná dokonale, potrebuje objaviť ulicu aj poza školou. Zemité farby outfitu mu pomôžu splynúť s prírodou parku a okolitým mestským koloritom.

Produkty z outfitu si môžete kúpiť tu:

nohavice The North Face

mikina The North Face

tenisky New Balance 574

košeľa Carhartt WIP

Objav mesto spolu s The North Face

Pánske nohavice Cargo v sýtej škoricovej farbe určite nesklamú. Nohavice klasického strihu z bavlneného kepru s dvoma vreckami na stehnách sú aj vďaka tvarovaniu okolo kolien pohodlné.  Vyberte si správnu veľkosť na našej stránke Shooos a o darček máte postarané.

Darčeky pre vysokoškolákov

Pre fanúšikov značky The North Face, ale aj pre tých, ktorí si potrpia na kvalitné a pohodlné oblečenie tu máme svetlobéžovu mikinu. Pánské raglánová mikina s okrúhlym výstrihom z mäkkej a vzdušnej bavlny, s logom na chrbte, s patentmi na rukávoch pre optimálnu mobilitu a pohodlné nosenie

Károvaná klasika od Carhartt 

Carhartt WIP je pôvodne robotníckou značkou. Neodporúčame ju preto, že záškoláci si svoje živobytie budú musieť manuálne odpracovať. Ponúkame Vám ju preto, že ide o cool značku v očiach teenagerov, ktorú sa oplatí sledovať. 

Košeľa od značky Carhartt je skvelým darčekom pre vášho syna, partnera alebo brata. Nestarnúci károvaný vzor v svetlo béžovej farbe s tmavými odtieňmi modrej poteší aj tých konzervatýcnejších. Oxfordka zo 100% bavlny sa hodí pod teplú páperku ale rovnako tak aj na letný večer k bermudám.

Darčeky pre vysokoškolákov

New Balance 574 bola pôvodne bežecká obuv

Najpredávanejším a najobľúbenejším modelom mestskej kolekcie New Balance je teniska s číselným označením 574. Ide o jednotný tvar v rôznych farbách. Pôvodne aj toto boli bežecké tenisky, čiže problém utekania poza školu by mal byť zažehnaný. Keďže ide o lifestyle urban tenisky, hodia sa aj do školy, ale tiež Vás ako čisto bežca neodsúdia do jogingovej kategórie.

New Balance uviedla na trh tento model v roku 1988. Obuv ponúka vysokú úroveň pohodlia a stability, sa stal obľúbenou teniskou mimo bežeckej dráhy. Modrá teniska so svetlým ikonickým logom N na stranách a koženými detailami sa vám určite bude hodiť. 

Darčeky pre vysokoškolákov

Darčeky pre vysokoškolákov

© SHOOOS