0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 162058C
Farba: čierne / Black

Converse Chuck Taylor All Star 70s

-24% 90 

68 

online (Skladom)
obchod Bratislava
7 farebných variánt
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
The Chuck 70 mixes the best details from the ’70s-era Chuck with impeccable craftsmanship and premium materials. An elevated style icon, it features more cushioning to keep you looking—and feeling—good all day. The Chuck 70 holds its own on fashion week runways and city streets, making it the go-to sneaker for those looking to enhance and express their style. The shoe’s timeless cool has made it a go-to sneaker for collaborators like Comme des Garçon and Tyler, the Creator.

PRODUCT DETAILS:
Crafted in a premium canvas for durability and elevated feel.
OrthoLite insole for comfort.
High gloss eyelets make it shine.
Shiny, taller rubber sidewall and winged tongue stitching.
Heritage details like a 1970’s heel logo nod to its legacy.

Tenisky Converse - sú tu s nami už viac ako sto rokov

Značka Converse má pravdepodobne najdlhšiu históriu z brandov, ktoré v Shooos predávame. Firmu založili ešte pred I. svetovou vojnou. Tenisky Converse majú charakteristické logo v tvare hviezdy. Predávajú sa v každej krajine na svete. Dnes patria Conversky medzi klasiku. Modely Chuck Taylor All Star nosia umelci a mladí ľudia. Ak chcete byť aj vy slobodní a nezávislí, obúvajte tenisky Converse!

Spolupráce x Limitované Converse

V Shooos.sk nájdete všetky klasické modely v základných farbách, tiež množstvo sezónnych modelov, či zaujímavé kolaborácie. Spoluprácu s umelcami si v Converse cenili. Už viac rokov preto vydávajú na počesť Andyho Warhola - Andy Warhol Collection. Na teniskách zobrazujú základné diela pop-artu. Či už sú to plechovky Campbellovej polievky, Marilyn Monroe a iné obrázky. Na kolekcii spolupracovala firma Converse s The Andy Warhol Foundation. Príspevok z predaja tenisiek ide nadácii. Tá už stihla rozdeliť viac ako 200-miliónov dolárov na granty a podporu umenia.

Medzi ďalšie špeciálne edície Converse patria DC Comics, Pink Floyd, The Ramones, AC/DC, Metallica, Jimi Hendrix, Nirvana, Green Day, Gorillaz a iné. Do budúcnosti sa v Shooos môžete tešiť aj na niektoré limitované Converse. Okrem nich máme tiež veľmi širokú ponuku Converse Leather, teda celokožených tenisiek Converse.

Okrem limitiek však Converse tvoria tieto základné modelové rady: Converse Chuck Taylor All Star, Converse One Star, Converse Chuck Taylor 70, Converse Pro Leather, Converse Star Player, alebo zimné Converse či Converse Boots. Všetky modelové rady Converse sú niečim špeciálne, obsahujú radu vylepšení a celkovo inšie prevedenie oproti klasickým pláteným Converskám. Modely s označením CONS sú zamerané na skate segment. Converse propagujú najmä jeho ambasádori: Kenny Anderson, Anthony Pappalardo, Nick Trapasso, Sammy Baca a ďalší.

Pánske/dámske Converse alebo Unisex?

Väčšina tenisiek Converse má unisexové veľkosti. Keď si chcete vybrať dámske tenisky Converse, majú to na teniskách vyslovene uvedené a SKU číslo sa musí začínať na 5. Skate modely majú trošku iné číslovanie. Pánske tenisky Converse zasa začínajú SKU číslom 16. Nič to však nemení na tom, že pánske a unisex veľkosti sú vlastne totožné. Unisexové sú aj všetky tradičné, jednoduché, plátené Converse, ktoré majú označenie M, čiže M-kové základné tenisky Converse. Ale to je úplný základ a tieto by ste mali mať v šatníku všetci.

Vyberajte tradičné farby, alebo uletené Conversky

Najväčšou klasikou a bestsellerom sú biele Converse. Veľmi obľúbené je tiež prevedenie čierne Converse. Ostatné modely, ako červené, modré, hnedé a zelené už nie sú tak často viditeľné a práve preto môžu byť tie Vaše.

Najnovšie články o Converse na blogu Shooos.sk:

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS