0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: H100400-064023
Farba: šedé / Grey

Hanwag Makra Light GTX

-22% 260 

203 

online (Skladom)
obchod Bratislava
2 farebné varianty
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Makra Light GTX z rodiny Makra od HANWAG je agilný univerzál v ideálnej výške pre via ferraty a jednoduché alpské túry. A je tiež veľmi všestranný. Pretože obuv, aby vás bezpečne videla cez železné kolíky, priečky rebríka a skalné rímsy, musí byť obzvlášť pevná, aby vydržala neustále zaťaženie. Zároveň musí nositeľovi poskytnúť dobrý pocit z terénu pod nohami. A ak má byť pohodlné jazdiť do kopca a z kopca, potom musí byť postavené na dobre odpruženej základni, ktorá podporuje dobrý výkon pri odvaľovaní. To však nie je všetko, čo Makra Light GTX strednej triedy dokáže. Je určený pre nadšencov do hôr, ktorí oceňujú výhody nízkeho modelu pri stúpaniach, ale nie sú ochotní zbaviť sa dodatočnej stability, ktorú ponúka stredne vykrojený dizajn pri zjazdoch. Začlenením špeciálneho 2-zónového systému šnurovania s mechanickým systémom šnurovania sa zvršok ľahko prispôsobí požiadavkám daného terénu. Na rozdiel od bežných upínacích háčikov na šnúrky sa tento mechanický štýl šnúrkového zámku po uzamknutí nevyšmykne – na odomknutie si vyžaduje manuálny zásah. To umožňuje mať užšie šnurovanie v členku a voľnejšie šnurovanie v hornej časti topánky, napríklad pre väčšiu voľnosť pohybu pri výstupoch alebo pri lezení. Pri zjazdoch možno celé šnurovanie zamknúť aj nad členkom pre väčšiu stabilitu. Okrem flexibilného, nastaviteľného zvršku má Makra Light GTX tiež obzvlášť ľahkú, tlmiacu medzipodrážku, ktorá poskytuje stabilitu potrebnú pre náročný terén.

MATERIÁLOVÁ ŠPECIFIKÁCIA
Membrána: GORE-TEX
Vrchný materiál: Semiš, Textil
Vonkajšia podošva: Vibram®Makra EVA
Podšívka: GORE-TEX

TECHNICKÉ DETAILY
Hmotnosť: 1000 g
Referenčná hmotnosť: jeden pár veľkosť 8
Dĺžka čipky: UK 6 - 9 = 150cm | UK 9,5 - 11 = 160 cm | UK 11,5 - 13 = 170 cm

Oblasť použitia: Horolezectvo
Strih: Stred
Kategória ABCD: B
Hanwag sú prémiové turistické topánky Made in Germany. Všetko ručná výroba je situovaná v Nemecku. Nakoľko je Hanwag značka turistickej obuvi v Shooos.sk predávame len prémiové kúsky a špeciálne edície. Je to napr. Hanwag Bergler, Hanwag Kofel, Anvik, či Hanwag Stuiben.

Na obuvi Hanwag je použitá prémiová koža z najkvalitnejších garbiarní. Dvojité prešitie je ozaj dvojité a nie naznačené, ako na niektorých lacnejších topánkach (o. i. aj Timberlandoch). S kvalitou budete spokojní a sami sme vyskúšali, že napriek pomerne masívnemu vzhľadu sa topánky nosia ako papúčky (zrejme aj kvôli mäkkej hladenej koži zvnútra). Za kvalitu sa však platí a Hanwagy sú v pomerne vysokých cenách.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS