0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 1026850
Farba: svetlohnedé / Light Brown

Keen Jasper Suede W

-12% 110 

97 

Vypredaný

3 farebné varianty
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Vlastnosti
Nízkoprofilová gumená podošva zvyšuje pocit zeme
Systém šnurovania od jazyka po päty
Eco Anti-Odor pre prirodzenú kontrolu zápachu
Ekologicky preferovaná prémiová koža z garbiarne s certifikátom LWG
Contoured Fit – Sleduje obrysy chodidla pre bezpečnejšie uchytenie

Materiál:
Semišový zvršok
Gumená podošva, ktorá nezanecháva stopy, nezanecháva žiadne stopy
Priedušná sieťovaná podšívka
Vyberateľná PU stielka pre dlhotrvajúce pohodlie
Americké topánky KEEN sa vypracovali z mladej začínajúcej značky, ktorá odštartovala iba v 21. storočí (2003) na globálny outdoor brand. Na trhu sa počas viac ako 10 rokov stihli etablovať na všetkých kontinentoch. Môže za to pravdepodobne kvalita obuvi. Firma namiesto reklamy investovala do materiálov, ľudí, podpory obnoviteľných a recyklovateľných zdrojov. To je filozofia, ktorú máme radi v Shooos.

Obuv Keen vyrástla zo sandálov. Američania ako prví začali robiť sandále, ktoré sa stali bestsellerom. Ich model Keen Newport zmenil outdoor obuv od základov. Sandále Keen sú plnohodnotnou náhradou za ľahké turistické topánky, majú zosilnenú špicu a chránia tak prsty na nohách.

Keen sa postupne stal synonymom kvalitnej obuvi pre ľudí milujúcich prírodu. Títo žijú väčšinu času v meste - Keen pre nich priniesol Keen Bronx, obuv do mesta, ale s príchuťou outdooru. A hybrid je na svete. S hybridnou technológiou sa pri Keene stretávame dodnes. Pravé hybridné topánky sú kombináciou pevnej trekovej konštrukcie s priedušnosťou sandálov. Obuv do lesa a do prírody tak symbolicky naplnila svoje poslanie a začala sa o prírodu starať. Keen investuje do enviromentálnych projektov, vysádza stromy a podobne.

Filozofia Keen sa ujala a firma sa môže posunúť ďalej. Obuv Keen uviedla na trh 100% hybridnú krabicu na topánky. Neskôr začal Keen vyrábať sandále, ktoré sú komplet vyrobené z recyklovaných tkanín. Je zvláštne sledovať ako topánky, ktorých nosnou filozofiou je pomáhať prírode, postupne združujú komunitu ľudí. Nadšencov inšpirujú k novým veciam, umožňujú myslieť kreatívne.

Dnes vyrobia v KEEN okolo 500 nových modelov ročne, zo všetkých druhov (či už trekové, sandále, mestskú obuv a iné) topánok. Firma so sídlom v Portlande je stále rodinnou spoločnosťou. Zamestnáva okolo 100 ľudí, pričom tržby presahuju štvrť miliardy dolárov.

Keen

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS