0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: DM1123-001
Farba: farebné / Multicolor

Nike Lebron Witness VII

-26% 115 

85 

online (Skladom)
obchod Bratislava
2 farebné varianty
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Čím dlhšie LeBronova legendárna kariéra pokračuje, tým viac jeho hra potrebuje dizajn, ktorý ho nezaťažuje, no stále dokáže ovládať všetku tú vznešenú silu. Vytvorili sme teda náš najľahší model LeBron, ale s druhom bankovateľnej podpory, ktorá vám môže pomôcť zostať pred súperom pri hre na čiare. Tlmenie Max Air po celej dĺžke vám pomôže vzlietnuť a pristáť s istotou, zatiaľ čo ľahká sieťovina sa spája s izolačnými káblami, aby vás udržala v uzamknutí na štyri štvrtiny alebo viac.

Polstrované pohodlie
Celodĺžková jednotka Max Air v nízkoprofilovej medzipodrážke je kombinovaná s penovým obalom pre podporu pri pohybe v bočných smeroch. Air je špeciálne umiestnený v prednej časti chodidla, aby pomohol znížiť hmotnosť a zvýšiť odozvu. Pomáha tlmiť nárazy a zároveň podporuje hladký prechod z päty na špičku. Tiež poskytuje bočnú stabilitu a pomáha využiť a nasmerovať vašu silu.

Vystužené materiály
Priedušná sieťovina poskytuje ľahké a prispôsobivé uchytenie v zvršku, od popruhu, ktorý upevňuje vašu prednú časť chodidla až po vonkajšie tvarované diely, ktoré pomáhajú uzamknúť vašu pätu. Zosilnené prešívanie po stranách pomáha topánke tesne priliehať a držať celú nohu.

Agresívna trakcia
Gumená podošva je rozdelená a čiastočne vyrezaná pod klenbou, aby sa mohla ohýbať a ohýbať a zároveň pomáha znižovať jej celkovú hmotnosť. Klasický vzor rybej kosti dodáva odolnú trakciu.

Detaily produktu
Polstrovaný golier
Pena a sieťovaný jazyk
Zobrazená farba: sivá hmla/dlažobná kocka/laserová modrá/hyperružová
Štýl: DM1123-001

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS