0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 19.99506
Farba: oranžové / Orange

On Running Cloud 2.0

-40% 140 

84 

online (Skladom)
obchod Bratislava
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Obuv si obľúbili milióny ľudí na celom svete. Vyrobené tak, aby fungovalo celý deň, každý deň pre aktívnych ľudí na cestách - kdekoľvek idú.

Technológia: CloudTec®
Pena s nulovou gravitáciou a CloudTec® v podrážke poskytujú mäkké, odpružené pristátie. Prepracované cloudové prvky poskytujú vynikajúci výkon a priľnavosť, zatiaľ čo tvarovaná päta poskytuje pohodlné a bezpečné uchytenie. Speedboard ™ transformuje energiu generovanú pri pristátí na pohyb vpred. Podpisový systém šnurovania umožňuje chodidlu ľahké vkĺznutie a vysunutie, napriek tomu drží obuv pevne na mieste na cestách.

Materiál: priedušná sieťovina
Cloud je preslávený svojim bezkonkurenčným pocitom nastupovania vďaka zmesi jemných tkanín použitých v zvršku. Priedušná, antimikrobiálna sieťovina poskytuje príjemný pocit na čerstvom vzduchu, zatiaľ čo mäkké výstelky podšité páskou na topánke a obuvi dokonale priliehajú.

Dizajn: Nikdy nie je zapnutý
Cloud, navrhnutý ako najľahšia plne odpružená bežecká obuv, je skutočnou ikonou zapnutia. Od uvedenia na trh v roku 2014 sa objavuje na olympijských pódiách a parížskych mólach a získava ceny a fanúšikov po celom svete. Štýlovo ukrývajúca najmodernejšia bežecká technológia Cloud je perfektná výkonná obuv na celodenné nosenie. Z nejakého dôvodu je najpredávanejším.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS