0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 18.99483
Farba: ružové / Pink

On Running Cloud Terry

-40% 160 

96 

online (Skladom)
obchod Bratislava
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Mäkké experimentálne textílie sa stretávajú s ikonickou siluetou cloudu a prinášajú celodenný výkon na novú úroveň pohodlia a štýlu.

Technológia: CloudTec® pre pohodlie
Pena s nulovou gravitáciou a CloudTec® v podrážke poskytujú mäkké, odpružené pristátie. Pokročilé oterové podložky zaisťujú vynikajúcu priľnavosť a tvarovaná päta poskytuje pohodlné a bezpečné uchytenie. Speedboard ™ v rámci premieňa energiu generovanú z pristátí na pohyb vpred. Podpisový systém šnurovania umožňuje chodidlu ľahké vkĺznutie a vysunutie, napriek tomu drží obuv pevne na mieste na cestách.

Materiály: Experimentálne materiály
Dva druhy vegánskej kože, hladké na bokoch a perforované v päte, dodávajú ikonickej siluete Cloud nový nádych. Bodkovaný vzor výstelky dopĺňa jedinečný štýl. Asi vynikajúcou vlastnosťou je tkanina z froté, ktorá dáva topánke meno. Je to čiastočne bavlna, čiastočne technické materiály, ale všetko pohodlie.

Dizajn: Výkon sa stretáva s ulicami
Cloud Terry oživuje a prehodnocuje jeden z najobľúbenejších experimentov spoločnosti On, Cloud Edge. Mäkké experimentálne textílie sa stretávajú s ikonickou siluetou mraku. Cloud Terry, ktorý kombinuje novú kombináciu materiálov s mestskými farbami vhodnými pre všetky oblasti mestského prieskumu, ponúka jedinečné detaily, ktorými sa odlišuje od svojich cloudových bratrancov.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS