0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 41.98462
Farba: čierne / Black

On Running Cloudswift PAD

-30% 160 

112 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Ľahký a rýchly s ochranou proti nárazu. Obsahuje superpenu Helion™, takže beh na tvrdých povrchoch nikdy nebol jednoduchší.

Technológia – dokonalý mestský beh
Zmenená poloha CloudTec® v superpene Helion™ ponúka zvýšené odpruženie prednej časti chodidla a zväčšené mraky vzadu tlmia nárazy päty. Extrémna rocker podošva a prepracovaný Speedboard™ optimalizujú prirodzený valivý pohyb pre ešte väčšiu hnaciu silu, ktorá pôsobí hladko a bez námahy.

Materiály - Recyklované prepracovanie
Recyklovaný zvršok zo sieťoviny ponúka ľahké nastupovanie, ideálne padnutie a úplné pohodlie. Spolu s podšívkou, šnúrkami, štvrtinovou klietkou a vnútornými výstužami v prednej časti chodidla zaisťuje lepšie držanie v celej topánke. Nové gumené gripy ponúkajú lepšiu trakciu aj na mokrom povrchu.

Dizajn - Conquer betón
Cloudswift je stvorený na beh v meste. Je ľahký a agilný, ale absorbuje ťažké nárazy, aby vás ochránil pred tvrdým povrchom. Zvršok je navrhnutý pre úplné pohodlie a bezpečnosť, švajčiarsky navrhnutý tak, aby sedel ako vaše obľúbené ponožky. Beh na tvrdých povrchoch sa nikdy necítil jednoduchšie.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS