0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 1016447_8Y_02
Farba: svetlohnedé / Light Brown

Carhartt WIP Club Pant

-30% 90 

63 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Master Pant je klasický štýl inšpirovaný prácou a je vyrobený z nášho odolného kepra Denison s hmotnosťou 8,8 oz. Je to stredne ťažká, ale húževnatá zmes bavlny. Tieto nohavice majú uvoľnený strih, ktorý sa zužuje pod kolenom.

Carhartt, pôvodná značka pracovných odevov, založená v Detroite v Michigane v USA v roku 1889, odvtedy vyrába trvalé výrobky, ktoré slúžia a chránia pracujúcich ľudí. Zariadenie, ktoré sa zrodilo z úcty k ťažko zarobenému doláru, je vysoko kvalitné, extrémne trvanlivé a navždy spoľahlivé, že bude fungovať v horších podmienkach a za každého počasia, pretože Carhartt stavia vybavenie, ktoré vám bude chrbtom celý deň, každý deň, 24/ 7.

Hamilton Carhartt, zakladateľ Carharttu, bol nezávislý mysliteľ, nekonečný tvorca, ale predovšetkým vyznávač toho, čo sa nikdy nerobilo. Veril v seba a v tovar, ktorý vyrobil. A každému mužovi „výhodná ponuka, či už pre mňa pracuje alebo nakupuje u mňa“. Pri tom nielenže vybudoval značku pracovného oblečenia, ale vybudoval priateľstvo, ktoré trvá viac ako 129 rokov. Carhartt dnes znamená každého muža alebo ženu, ktorí sa stavajú k životu s rovnakým duchom Hamiltona.

Jedna značka - dva príbehy
Začíname zhruba 100 rokov po tom, čo Carhartt začal vyrábať podbradníky v USA, Carhartt WIP začal upravovať tieto klasické výrobky tak, aby slúžili európskemu publiku. Carhartt WIP dodnes prispôsobuje kultovú výstroj Carhartt tým, ktorí hľadajú rafinovaný dizajn a štýl, ktorý zostáva verný pôvodu značky.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
24.7.2019
 
5/5
Anonym
1.7.2019
 
© SHOOOS