0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 554724-129
Farba: biele / White

Nike Air Jordan 1 Mid

-40% 110 

66 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Obuv Air Jordan 1 Mid Shoe je inšpirovaná prvou AJ1 a ponúka fanúšikom Jordan Jordan možnosť ísť v šľapajach veľkosti. Svieža farba zdobí čisté klasické materiály a vnáša trochu novosti do známeho dizajnu.

Výhody
Jednotka Air-Sole poskytuje ľahké odpruženie.
Zvršok z pravej a syntetickej kože ponúka odolnosť a štruktúru.
Podrážka z pevnej gumy vám zaistí trakciu na rôznych povrchoch.
Textilný jazyk je jemný a pohodlný.
Krajina / región pôvodu: Vietnam, Čína

Nadčasová gumená podošva sa spája s plyšovou stielkou a zapuzdreným odpružením Nike Air pre celodenné pohodlie. Gumená podrážka zaisťuje trvanlivú trakciu na rôznych povrchoch.

Model Nike Air Jordan 1 zažil viac než len svoju premiéru na trhu s basketbalovými topánkami v roku 1985. Pre mnoho ďalších znamenal cestu.

Topánka Jordan, Air Jordan, sa predstavila s mnohými charakteristickými basketbalovými vlastnosťami Nike - vrecko na stlačený vzduch v päte, ďalšia podpora členkov a prekrytie špičky. Jedná sa o úvodné logo, krídla na boku topánky, nastavujúce latku vysoko pre to, čo malo nasledovať po dizajnovej stránke.

Jordan 1 bol uvedený na trh v roku 1985 na konci nového roka Jordan, a keďže bude hotový až v novembri, Jordan hral v iných teniskách: Nike’s Air Ship. Leteckú loď si vybrali preto, lebo zdieľa veľa podobných dizajnových prvkov ako Jordan 1, a chceli oklamať svet. Na televíznych obrazovkách a filmových kamerách v roku 1985 bolo ťažké rozlíšiť leteckú loď od Air Jordan a Nike chcela tieto Jordany predať, takže nechali podvod vydržať. Bol to ten malý vizuálny trik, ktorý viedol k jednej z najväčších teniskových legiend všetkých čias.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS